ACIP
El Prat de Llobregat a 20 de Marzo de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


37a FIRA AVÍCOLA DEL PRAT

09.12.2010


Compartir|       rss

Un any més, al recinte firal de Cal Gana ens retrobem amb la identitat pagesa i ramadera del Prat, que des dels orígens de la ciutat arriba fins als nostres dies.

La Fira Avícola de la Raça Prat, la festa major d'hivern del Prat, arriba enguany a la seva 37a edició, que se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de desembre al recinte firal de Cal Gana.

A la Fira hi podrem visitar el pavelló avícola, agrícola i ramader, admirar l'exposició d'aviram de la raça Prat, la mostra de productes agrícoles i la de cavalls de tir. I també l'estand de l'Associació de Criadors, que enguany compleix el seu 25è aniversari.

La 23a Mostra Comercial, un fira multisectorial amb més de 2.100 m2, acollirà unes 70 empreses comercials i de serveis, estands institucionals i agents del territori, les empreses municipals, la Porta del Delta, les associacions de comerciants a l'estand del Consell Municipal de Comerç, els mercats del Prat, un espai de venda de productes de qualitat agroalimentària i una mostra gastronòmica de les associacions de restauració local Agt (Gastronomia i Turisme) i Aleop (Ass. Locals i Empreses d'Oci del Prat).La Fira també acollirà la 8a Mostra d’Entitats, un punt de trobada i de relació entre les entitats del municipi i els pratencs i pratenques.

Un munt d'activitats

L’agenda de la 36a Fira Avícola arriba plena d’activitats culturals i lúdiques: la jornada tècnica sobre els productes agroalimentaris de qualitat i gastronomia, el lliurament dels premis del concurs d’aviram, els premis del concurs d’aparadorisme, el reconeixement a les botigues cinquantenàries, exposicions, la campanya gastronòmica “El pota blava a taula” amb restaurants de la ciutat, el ral•li de cotxes antics, cercaviles, etc.

I a l'espai gastronòmic, un pavelló destinat al foment de la IGP pollastre del Prat i de la carxofa Prat, hi podrem fer un tast, dinar o sopar.

VEURE PROGRAMA >>>
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar