ACIP
El Prat de Llobregat a 11 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


37a FIRA AVÍCOLA DEL PRAT

09.12.2010


Compartir|       rss

Un any més, al recinte firal de Cal Gana ens retrobem amb la identitat pagesa i ramadera del Prat, que des dels orígens de la ciutat arriba fins als nostres dies.

La Fira Avícola de la Raça Prat, la festa major d'hivern del Prat, arriba enguany a la seva 37a edició, que se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de desembre al recinte firal de Cal Gana.

A la Fira hi podrem visitar el pavelló avícola, agrícola i ramader, admirar l'exposició d'aviram de la raça Prat, la mostra de productes agrícoles i la de cavalls de tir. I també l'estand de l'Associació de Criadors, que enguany compleix el seu 25è aniversari.

La 23a Mostra Comercial, un fira multisectorial amb més de 2.100 m2, acollirà unes 70 empreses comercials i de serveis, estands institucionals i agents del territori, les empreses municipals, la Porta del Delta, les associacions de comerciants a l'estand del Consell Municipal de Comerç, els mercats del Prat, un espai de venda de productes de qualitat agroalimentària i una mostra gastronòmica de les associacions de restauració local Agt (Gastronomia i Turisme) i Aleop (Ass. Locals i Empreses d'Oci del Prat).La Fira també acollirà la 8a Mostra d’Entitats, un punt de trobada i de relació entre les entitats del municipi i els pratencs i pratenques.

Un munt d'activitats

L’agenda de la 36a Fira Avícola arriba plena d’activitats culturals i lúdiques: la jornada tècnica sobre els productes agroalimentaris de qualitat i gastronomia, el lliurament dels premis del concurs d’aviram, els premis del concurs d’aparadorisme, el reconeixement a les botigues cinquantenàries, exposicions, la campanya gastronòmica “El pota blava a taula” amb restaurants de la ciutat, el ral•li de cotxes antics, cercaviles, etc.

I a l'espai gastronòmic, un pavelló destinat al foment de la IGP pollastre del Prat i de la carxofa Prat, hi podrem fer un tast, dinar o sopar.

VEURE PROGRAMA >>>
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar