ACIP
El Prat de Llobregat a 1 de Junio de 2020

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


40è aniversari de l'inauguració del cine Capri

14.11.2007


Compartir|       rss

Un cas insòlit i tal vegada únic de pretita empresa independent i esforç personal.
Mantenim un local d´estrutura clàssica, amb platea i anfiteatre, o també produim pel·lícules per la nostra pantalla i pel mercat audiovisual. Al llarg de quaranta anys hem realitzat tres llargmetratges, vinnt-i-cinc curts i cent cinquanta spots publicitaris pels nostres clients locals.Trobaríem en algún lloc uns altres empresaris que es facin ells mateixos les pel·lícules?
El nostre Cinema Capri del Prat és un local tradicional de gran aforament, pantalla gegant, reprodució estèreo del so per quatre canals, comoditat i atenció al públic. Tenim tres acomodadors, Gonzalo, Sílvia i Marta, que cuiden i estimen el local como si fos propi, dues senyores de la neteja, Adela i Leo, que el deixen com la plata, i la resta, la família, la Mª Carme, la Mercè, el Tano, la Mª José, el Joan i el Quim.El cinema Capri va obrir les portes el 23 de desembre del 1967 i, de les quatre sales i un cinema d´estiu ue hi havia quan va començar, ara és l´únic que queda al Prat. Estem, això sí, envoltats de multisales per tot el Baix Llobregat, a la ratlla de cent pantalles, una sobresaturació, i, tot i això, ens esforcem a sostenir un model de local com pocs en queden.El Capri ha estat també bressol d´activitats culturals lligades al cinema, como els fòrums del anys setanta, el cine amateur de la mateixa època i les sessions actuals de cine-club presentades per l´Ajuntament del Prat. La Regiduria de Cultura de l´Ajuntament vol també col·laborar a la celebració d´aquest quaranta aniversari.Encara que la data no està en aquests moments concretada, doncs depèn del calendari d´estrenes del Nadal, estem preparant per a finals del desembre una sessió commemorativa de caràcter gratuit pel públic del Prat en la que, a través de les nostres pel·lícules, revisarem la història del local i de la ciutat.

La sessió serà contínua des de es 16 h. fins a les 23. h., i el programa:

A les 16.05.- Curtmetratge "El Bailarín" d´Àngel Garcia (animació).
A les 16.15.- Llargmetratge "Peraustrínia 2004" d´Àngel García (animació).

A les 18.35.- Curtmetratge "Ballet Burlón" de Fermí Marimón.
A les 18.45.- Llargmetratge "L´Exhibidor" de Fermí Marimón.

A les 20.30.- Selecció d´anuncis locals del anys setanta.

A les 21.05.- Curtmetratge "In Crescendo" de Joan Marimón.
A les 21.15.- Llargmetratge "Pactar am el Gat" de Joan Marimón.

"L´Exhibidor" és una pel·lícula que es va estrenar el setembre de 1979 i està protagonitzada per Jordi Portillo i Angelina Jové amb un gran nombre d´actors secundaris i tècnics gairebé tots locals.
"Peraustrínia 2004" és una meritòria pel·lícula de dibuixos animats dirigida per Àngel García i rodada a l´estudi nostre del carrer Ferran Puig, que es va estrenar l´abril de 1990. Entre els dibuixants que hi van intervenir n´hi va haber un gran nombre de locals, professors i alumnes de l´Escola Municipal de Dibuix i Pintura."Pactar amb el Gat" és el recent llargmetratge de Joan Marimón, estrenat a Barcelona el 7 de Setembre i al Prat el 5 d´octubre passats.

El protagonitza l´actriu pratenca Rose Avalon, amb actors com Pau Roca, Alberto Jiménez, Belén Fabra, Edu Soto, etc. Música de la també pratenca Mercedes Pérez, entre d´altres compositors.

Esperem que el nostre públic, petits i grans, tinguin l´oportunitat i la voluntat d´acompayar-nos en aquesta celebració del 40è aniversari del Cine Capri.:: Últimas noticias
Informació actualitzada, recursos informatius i formatius en front a la crisi pel COVID-19 20.04.2020


06-04 Informació actualitzada, recursos informatius i formatius en front a la crisi pel COVID-19 06.04.2020


Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar