ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


5ª JORNADA DE L'EMPRENEDOR I L'EMPRENEDORA LOCAL

29.11.2011


Compartir|       rss

  

 

L’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l'Ajuntament del Prat de Llobregat us convida a participar a la 5a JORNADA DE L'EMPRENEDOR I L'EMPRENEDORA LOCAL amb el títol "L'actitud emprenedora i els valors de la creativitat i la innovació.

A la Jornada coneixereu "Tres històries d'emprenedoria al Prat" que malgrat les dificultats del temps que ens toca viure, s'arrisquen a posar en marxa el seu projecte empresarial. Les seves trajectòries són un exemple de com s'ha de respondre, des d'un servei diferenciat i personalitzat, a les necessitats canviants dels clients en un entorn de competència cada vegada més difícil.

A més a més en el marc d'aquesta jornada es lliuraran els premis del V concurs dels Premis EL PRAT EMPRÈN 2011, amb els quals l'Ajuntament vol reconèixer a les millors idees empresarials generats amb el suport tècnic del Servei de Creació d'Empreses del Centre de Promoció Econòmica.  

Aquesta jornada tindrà lloc el dia 1 de desembre al Centre de Promoció Econòmica, C/de les Moreres 48, del Prat de Llobregat, en l’horari de 19 a 20.30 hores.

veure documentació >>>
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar