ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Agosto de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Almuerzo socios y amigos ACIP

30.01.2019


Compartir|       rss

Eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona

 
ACIP organiza un almuerzo para sus socios y amigos para conocer de primera mano al candidato a la presidencia de la Cambra Sr. José María Torres.
 
Será el jueves dia 31 a las 10 de la mañana en el restaurante LA GARLANDA en C/ Begues n 24 del Prat de Llobregat.
 

 

La Cambra es una institució amb més de 100 anys d’història que va néixer amb l’objectiu de defensar els interessos de les empreses, no es una patronal, es a dir el seu focus no son els convenis laborals ni tampoc defensar només els interessos del associats, la Cambra es una corporació de dret públic que ha de defensar els interessos generals de les empreses de la seva demarcació. Podem dir que la Cambra es pot veure com 3 eixos d’actuació, la part de lobby (la Cambra forma part de la xarxa cameral de Espanya, de Europa i del món, les principals ciutats del món disposen d’una Cambra. Existeixen  més de 7.500 Cambres arreu del món).

A banda d’aquest tipus de lobby, existeix un lobby més proper que es la capacitat de relació de la Cambra  amb l’Administració estatal, la autonómica y les locals.. Un altre eix consisteix en la capacitat d’internacionalització. La xarxa cameral global facilita buscar sinèrgies amb empreses d’altres països, finalment podrien dir que l’eix d’actuació amb més capacitat de generació de negoci es el networking que es pot generar amb altres empreses. 

Qui es José Maria Torres ?

Es un empresari català que fa més de 15 anys va crear Numintec i que hores d’ara Numintec s’ha convertit en un grup d’empreses amb més de 3.500 clients i presencia a 30 països del món, dins del seu perfil empresarial cal destacar la seva implicació per les accions socials, entre les que destaca la segona oportunitat empresarial, ja que va impulsar reformes legislatives a nivell de la Unió Europea, a fi efecte de millorar la situació de l’empresari honrat que ha fracassat en el seu projecte empresarial i ho ha perdut tot, l’objectiu es intentar incorporar de nou aquest empresari al mercat laboral per tal de que continuï.contribuint al creixement econòmic del país, en el marc d’aquesta actuació va crear i produir un curtmetratge, “El Corredor” amb el que es va guanyar un Gaudí, un Goya i més de 100 premis nacionals e internacionals, però lo més important es que va servir per sensibilitzar a empreses i organismes en la segona oportunitat.

Tampoc hem d’oblidar que Jose Maria coneix molt be la Cambra ja que porta més de 7 anys vinculat a la mateixa i des de fa 5 anys es Vocal Consultor del Ple de la Cambra, per tant te un coneixement molt ampli de les fortaleses i debilitats de la institució. 

 
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar