ACIP
El Prat de Llobregat a 21 de Febrero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Anàlisi de les infraestructures de serveis als polígons d'activitat econòmica de la RMB

08.10.2012


Compartir|       rss

 

Benvolguts/Benvolgudes socis/sòcies de la UPIC,

 

Ens posem en contacte amb vosaltres per tal d’informar-vos sobre l'informe  "Anàlisi de les infraestructures de serveis als polígons d'activitat econòmica de la RMB", editat pel Pacte Industrial de la RMB.          

El passat dilluns dia 1 d'octubre va tenir lloc a l'Auditori de la Fira de Sabadell l'acte de presentació del Quadern del Pacte Industrial núm. 6, que porta per títol "Anàlisi de les infraestructures de serveis dels polígons d'activitat econòmica de la Regió Metropolitana de Barcelona".

Aquest informe, que ha estat encarregat pel Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona, i realitzat per Barcelona Regional, té per objectiu analitzar la situació actual i potencial dels PAE de la RMB en relació a les infraestructures de serveis i reivindicar el paper fonamental que aquestes tenen per a la competitivitat del territori metropolità i la seva indústria.

L 'estudi, coordinat per les Comissions d'Activitat Econòmica i de Mobilitat del Pacte Industrial, esdevé una eina de gran utilitat per conèixer les necessitats d'infraestructures de serveis dels PAE de la RMB i ofereix propostes elaborades pel Pacte Industrial amb la intenció de servir d'ajuda per orientar les polítiques públiques que impulsin la transformació tant dels polígons com del model productiu.

En concret, aquest document, que se centra en les infraestructures de 5 serveis (abastament d'aigua, electricitat, sanejament, gas i telecomunicacions), classifica els polígons de la RMB segons el grau de disponibilitat i la qualitat d'aquestes infraestructures, establint tres categories: polígons tipus "Serveis Bàsics" (SB), polígons tipus "Especialitzat Productiu" (EP) i polígons tipus "Valor Afegit" (VA). A més de la situació actual dels subministraments als polígons, també es presenta la situació potencial, i s'aporten orientacions sobre com es podria passar d'un escenari a l'altre.

Per ampliar aquesta informació i descarregar l'estudi podeu utilitzar aquest enllaç.

 

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès.

Ben cordialment,

 

UPIC

Unió de Polígons Industrials de Catalunya
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar