ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Associació de Comerciants i Industrials del Prat de Llobregat (ACIP)

27.07.2007


Compartir|       rss

firma.jpgDes de fa quaranta anys, Banc Sabadell opera al Prat de Llobregat i avui dia és una entitat molt arrelada a la població, on té diverses oficines. El dia de Sant Fermí de 1966 s’obria la primera sucursal, era la número 10 de la xarxa que aleshores començava a configurar el Banc des de Sabadell, tot estenent-se sòlidament pel territori amb una estratègia tipus taca d’oli.

La seva voluntat d’integrar-se a la població i d’esdevenir el “banc d’El Prat” és va anar fent realitat i avui Banc Sabadell està ben arrelat entre les famílies, els comerços i les empreses i participa molt activament en les diferents iniciatives locals, tot col·laborant amb els agents econòmics, entre els quals avui té un protagonisme molt destacat l’Associació de Comerciants i Industrials del Prat de Llobregat (ACIP).

Avui, Banc Sabadell, és el banc català d’entre els grans bancs espanyols i encapçala el quart grup bancari estatal per volum d’actius. Opera en el mercat amb marques comercials destacades com SabadellAtlántico, Urquijo, Solbank, Herrero –líders en zones i segments del mercat nacional– i compta amb un grup ampli de societats filials i participades amb les quals abasta tot el negoci financer, sota un denominador comú: la professionalitat dels seus equips humans i la qualitat de servei que reben els seus clients.

L’actuació i personalitat de Banc Sabadell està molt marcada pels seus orígens. Creat el 1881 per un grup d’empresaris, professionals i comerciants de Sabadell, es caracteritza per la seva experiència, capacitat d’adaptació, voluntat de servei i ètica i pragmatisme en la presa de decisions.

Banc Sabadell ocupa avui una posició destacada en el sector financer del país per les solucions quefirma2.jpg ofereix i per la resposta eficaç que dóna a les necessitats de les empreses, els particulars de renda mitjana i mitjana-alta i els comerços, per mitjà d’una oferta comercial multimarca i multicanal que destaca per la seva amplitud i la innovació dels seus productes i serveis i per la creació de paquets específics, dirigits als seus públics prioritaris, entre els quals sobresurten els comerciants.

Fa més de quinze anys que Banc Sabadell promou una oferta financera exclusiva per als membres dels diferents gremis i associacions professionals de tot l’ Estat. Durant tots aquests anys el nombre de professionals i de convenis ha experimentat un creixement molt positiu que situa el Banc Sabadell al capdavant de l’atenció a aquest segment de mercat.

Actualment més de 75.000 agremiats, aasociats i col·legiats de l’àmbit geogràfic del Banc es beneficien de productes i serveis específics gràcies als gairebé 700 convenis subscrits amb gremis, associacions i col·legis professionals.

Aquest acord de col·laboració representa excel·lents avantatges tant per l’ Associació com per als seus associats. Els associats accedeixen a un ampli ventall de productes i de serveis financers en unes condicions preferents que són, sens dubte, millors que les que obtindrien individualment, adaptades a l’ àmbit professional, però sense descuidar en cap moment les economies familiars, que també es beneficien de la millora de les condicions financeres.

A més, aquetes avantatges recollides en l’ acord de col·laboració signat el mes de març entre l’Associació de Comerciants i Industrials del Prat de Llobregat (ACIP) i Banc Sabadell també hi poden accedir els familiars de primer grau i empleats de l’ Associació i dels associats.

Amb una xarxa comercial que supera les 1.200 oficines, majoritàriament sota la marca SabadellAtlántico, Banc Sabadell es manté fidel a la seva filosofia de bon servei i de tracte personalitzat. Un equip humà jove i ben preparat, dotat dels recursos tecnològics i comercials més moderns, i una organització enfocada al client permeten que Banc Sabadell i el seu grup ocupin una destacada posició en la Banca de Col·lectius i en els segments de banca personal, comerços i de petites i mitjanes empreses.:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar