ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Marzo de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Carta a Catalunya Informació

22.01.2009


Compartir|       rss

Apreciats Senyors/es


Des de fa anys la meva emissora de radio per defecte al cotxe es Catalunya Informació, això vol dir que, com a mínim, l’escolto dues vegades al dia i més de ½ hora cada vegada.

M’agrada estar informat i per a mi la seva emissora és la millor manera de tenir una informació veraç i objectiva. Des de fa uns dies, però, amb el canvi intern que vostès han fet, he notat certa pèrdua d’imparcialitat. L’informador ja no sols diu les noticies, sinó que a més en dona la seva opinió, a vegades de forma directa o d’altres amb subtils comentaris. Segons el meu modest criteri, tot això els fa perdre el valor de la neutralitat que tot bon informador professional hauria de tenir.

Ahir al vespre, vaig sentir el seu programa “Dos mes u” on es llençava una pregunta per antena: si era cert o no que algunes empreses aprofitaven l’actual conjuntura econòmica de crisi per demanar ERO’s que no corresponien a l’actual situació, si no mes aviat a deslocalitzacions, altres motius econòmics, etc. Per tal de respondre la pregunta vostès van convidar al programa dos advocats, tots dos del Col•lectiu Ronda. És evident que de debat no n’hi va haver gens: com és de suposar tots dos advocats defensaven el punt de vista del treballador i més social, però ningú va defensar la postura de l’empresariat i menys encara demanar l’opinió dels empresaris.

Tot això va produir un debat i una informació esbiaixada, que fins hi tot per moments va donar la sensació de criminalitzar l’empresariat, amb una manca d’imparcialitat que no correspon a un informatiu amb la solera de Catalunya Informació.

Permetin-me dir-los que tota la problemàtica es pot veure de diverses maneres i, en un tema com aquest, l’opinió de l’altre part és molt important, sobre tot quan ens hi juguem el futur de tots plegats.

Resto a la seva disposició per a qualsevol qüestió que precisin.


AtentamentAssociació d’empresaris d’El Prat de Llobregat

Jordi Morera
Vicepresident
vicepresidente@acip.info:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar