ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Circular UPIC. Projecte Seguretat Privada. Mossos 2012

12.01.2012


Compartir|       rss

Benvolguts/Benvolgudes socis/sòcies de la UPIC,
 

Mitjançant la present circular ens posem en contacte amb vosaltres, en tant que entitat associada a la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), per tal d’informar-vos que des del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i en concret des del Servei de Seguretat Privada han contactat amb la UPIC per tal de mostrar el seu interès en la millora de la gestió de la seguretat privada en els polígons industrials de Catalunya.

En aquest sentit, des del Departament d’Interior són coneixedors de les necessitats que tenen els polígons industrials respecte de la millora de la seguretat, de l’existència de demandes per a mancomunar el servei de vigilància privada, així com de l’existència de serveis de vigilància que no compleixen amb el que disposa el Reglament de Seguretat Privada vigent actualment.

Per aquest motiu, des del Departament d’Interior, han sol·licitat a la UPIC la possibilitat de realitzar un estudi pilot per a la creació d’un servei mancomunat de vigilància privada en algun dels polígons que integren alguna de les associacions que formen part de la UPIC.

L’objectiu final d’aquest projecte és permetre el desenvolupament d’un procediment que agilitzi aquests tràmits i millorar la col·laboració entre empresaris i cossos de seguretat.

Atesa la gran importància que aquest assumpte té per a les empreses que es troben situades als polígons industrials i la situació actual d‘inseguretat i de manca d’efectius dels cossos de seguretat públics (policia local, mossos d’esquadra), us agrairem que en el cas que aquest assumpte sigui del vostre interès, us poseu en contacte amb nosaltres per tal de facilitar-vos més informació al respecte.

Tot agraint per endavant la seva col·laboració i a l’espera de rebre notícies seves, quedem a la seva disposició per aclarir qualsevol assumpte que desitgi formular-nos.

Ben cordialment,

 

Francesc Ribera i Grau

Director

Unió de Polígons Industrials de Catalunya
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar