ACIP
El Prat de Llobregat a 19 de Febrero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


CLARIANT COL•LABORA AMB L'AJUNTAMENT EN LA MILLORA I DIFUSIÓ DEL PATRIMONI NATURAL DEL PRAT

09.04.2008


Compartir|       rss

L'Ajuntament del Prat ha signat un conveni amb l'empresa Clariant, ubicada a la nostra ciutat i dedicada principalment a la fabricació de colorants i pigments, per a la millora, difusió i promoció del medi ambient i del patrimoni natural del municipi pratenc.

El conveni conjuga l'interès de l'Ajuntament en la protecció i promoció del medi ambient del municipi amb la política empresarial de Clariant, que en els seus processos productius es mostra respectuosa amb l'entorn i vol associar la marca a marca a valors positius de respecte ambiental.

Segons el conveni, Clariant farà una aportació econòmica de 18.000 € anuals, que l'Ajuntament es compromet a destinar a les esmentades activitats de difusió, preservació i millora ambientals.

Per la seva part, l’Ajuntament del Prat es compromet a difondre el logotip de la empresa Clariant en les actuacions vinculades en la difusió, promoció i millores del medi ambient.

Aquest conveni tindrà una durada de cinc anys prorrogables a partir de la data de la seva signatura.


Clariant

Clariant és líder mundial de les especialitats químiques. Està present als 5 continents amb més de 120 centres de producció. Actualment compta amb uns 20.500 col•laboradors.  

Els seus productes tenen un paper fonamental en els processos de fabricació dels clients, aportant valor afegit als seus productes finals. Els productes de Clariant es poden trobar a sectors tan variats com el vestit i la moda, l’automoció, les comunicacions, la detegència, la salut, l’agricultura, la construcció, l’envàs i l’embalatge, la mineria i la metal•lúrgia,l’esport, el lleure, etc...

Clariant te 4 centres productius a Espanya i un d’ells es troba a El Prat de Llobregat. Allà es fabriquen colorants i productes per al tèxtil, cuir i paper, així com pigments per a pintures, tintes i estampació tèxtil.

Clariant dedica un gran esforç per a mantenir  un alt nivell tecnològic basat en una investigació, desenvolupament i producció de productes, d’alt valor afegit. El Prat és un “Centre d’excel•lència” de la companyia a nivell mundial.

Clariant aposta per la protecció del medi ambient, per la qual dedica importants recursos econòmics i humans. La responsabilitat ecològica està estretament lligada a la seva gestió.

El Prat de Llobregat, 8 d'abril de 2008
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar