ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Marzo de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


clickair celebra els seus 10 milions de viatgers amb la plantació de 1.000 arbres al Bosque clickair de El Prat

05.11.2008


Compartir|       rss

Barcelona (5 de novembre 2008).- Set mesos després de la signatura del conveni del Bosque clickair entre l’aerolínia, l’Ajuntament del Prat i la Fundació +árboles, s’ha celebrat avui la plantació de 1.000 arbres, corresponent a la primera fase de desenvolupament de l’espai natural i protegit del Delta del Llobregat (Barcelona) amb els arbres aconseguits fins a dia d’avui gràcies a les aportacions de milers de passatgers de clickair amb el seu programa de compensació voluntària de CO2.

Donants, personal de la companyia i periodistes han col•laborat amb la plantació d’arbustos de l’espècie Tamarix Gallica (Tamarius) , arbustos caducifolis originaris de l’oest de la zona mediterrània que assoleixen una alçada d'entre 6 i 8 metres. És poc exigent amb el sòl de plantació. Suporta climatologies variades i és molt indicat per zones properes al mar ja que tolera molt bé els ambients salinitzats. A les actuacions posteriors s’introduiran diverses especies que han de fomentar la biodiversitat del Delta com Freixes, Pollancres, Albers...Així mateix, han assistit a l'acte representants de les tres entitats signants del conveni: Alex Cruz –Director General de clickair-, Sergi Alegre –Tinent d'Alcalde d'Urbanisme, Territori i Medi Ambient de l'Ajuntament del Prat de Llobregat-, Alba Bou –Regidora de Medi Ambient del Prat- i Vicente Javier Sánchez Picó –President de la Fundación +árboles.

El compromís de la Fundació +árboles engloba tant, per una banda, l’acondicionament de la zona -plantar arbustos i herbes que ajuden a créixer el bosc-, com, per l’altre, el seu manteniment en òptimes condicions durant 25 anys. Aquesta iniciativa, primera i única al nostre país, ha estat l’emotiva manera de celebrar els 10 milions de passatgers transportats per la companyia en els seus dos anys de vida.

Gairebé 20.000 donants (concretament 19.957) han aconseguit que el Bosque clickair ja sigui una realitat. La plantació es farà de manera progressiva, començant per aquestes primeres 1.000 unitats, per tal  d’afavorir la implantació a la zona de les espècies escollides per la Fundació i la seva capacitat de regenerar l’atmosfera i compensar les emissions de CO2. Un arbre d’aquestes característiques té la capacitat d’absorbir uns 300 Kg de Co2 durant el seu període de creixement.

Aquest bosc forma part de la campanya que la Fundació desenvolupa a Espanya sota el lema “cent milions d’arbres a la Península Ibérica” nascut amb l’objectiu de construir una barrera verda com una de les maneres de frenar la desertificació del país. Al mateix temps aquest projecte s’engloba també a la campanya de Nacions Unides “Plantem pel Planeta” amb la finalitat de plantar 7.000 milions d’unitats fins el 2009.

La celebració també del passatger 10 milions

Amb aquest acte ple de simbolisme clickair celebra arribar a la xifra de 10 milions de passatgers transportats en poc més de dos anys de vida, començada amb els seus primers vols l’1 d’ Octubre  de 2006 des del Aeroport de El Prat. Es tracta d’un projecte, el de clickair, que es construeix amb l’objectiu de fer realitat una companyia diferent, innovadora i rellevant al sector. Una aerolínia que any rere any és nomenada, segons dades de l’organisme independent comunitari Eurocontrol, la més puntual en tots els aeroports als que vola, tant nacionals com europeus.

Des del seu primer dia de funcionament clickair ha volgut marcar la direcció d’un sector, el de les tarifes baixes (low fares), i dotar-lo de nous beneficis per els usuaris:


(2)

-    Noves eines per els passatgers de negocis: Portal Professional amb tarifes especials per companyies i autònoms.

-    Check-in online més avançat del mercat amb la possibilitat d’obtenir la targeta d’embarcament en el moment de la compra, tot i que es faci sis mesos abans de volar.

-    Descomptes en segons trams per a residents a les Illes Balears i Canàries

Programa clickverde a través de www.clickair.com

Des de la posada en marxa del programa clickverde, tots el passatgers tenen la oportunitat de participar-hi a través de la seqüència de compra del seu bitllet a www.clickair.com on s’obre l’opció d’informar-se de quants quilos de CO2 produirà cada vol i s’ofereix la possibilitat de fer una aportació voluntària que es destina directament a plantar nous arbres al Bosque Clickair i, d’aquesta manera, contrarestar la seva emissió.

A part d’aquesta primera fase, ja està prevista una segona fase que permetria la plantació total de més de 2.000 arbres. D’altre banda ja s’estan tenint converses amb organismes aeroportuaris per tal d’aconseguir terrenys en les immediacions d’altres aeroports i contribuir d’aquesta manera a contrarestar el CO2 en altres lloc del país.

Tots el participants d’aquesta acció

La Fundació +árboles porta a terme, entre d’altres iniciatives, la de conscienciar a les persones de que plantar i sobretot mantenir arbres constitueix un dels pilars bàsics de l’actuació personal i col•lectiva per a contrarestar les conseqüències de l‘escalfament global del planeta.
Per la seva part l’Ajuntament del Prat, porta a terme aquesta iniciativa a través del Centre d’Informació i Activitats Mediambientals Cases d’en Puig, que actua com a plataforma d’informació, educació i suport per a diverses iniciatives de protecció ambiental al municipi.

Per a més informació:

clickair:                    

Ana Fernández; 670 269 749
ana.fernandez@clickair.com
www.clickair.com

Ajuntament del Prat de Llobregat:     

Gabinet de Premsa i Comunicació; 93.379.00.50
perezd@aj-elprat.cat; www.aj-elprat.cat

Fundació +árboles:            

Eva Terol; 646.59.91.96;
comunicacion@masarboles.org
www.masarboles.es:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar