ACIP
El Prat de Llobregat a 14 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


COMENÇA A FUNCIONAR EL VIDEOWEB D'INFORMACIÓ LOCAL WWW.ELPRAT.TV

26.09.2008


Compartir|       rss

Aquest portal audiovisual, accessible a través de www.elprat.tv, uneix la força des mitjans audiovisuals amb l’agilitat i comoditat d' Internet per tal d'oferir a la ciutadania del Prat un nou mitjà de comunicació.

Aquest videoweb, creat i gestionat per l'empresa municipal El Prat Comunicació SL, ofereix un servei de vídeo a la carta a través del qual tots els usuaris i usuàries tenen a la seva disposició, on vulguin i a qualsevol hora, l’actualitat de la ciutat en notícies curtes –al voltant d'un minut- que d’aquesta forma podran veure, d’una forma senzilla, fins i tot les persones que no disposin de gaire temps.

Cada dia, a la secció "En portada", www.elprat.tv presenta un recull dels vídeos més destacats de l’actualitat informativa del Prat. Les notícies culturals, esportives i de medi ambient tenen el seu espai reservat dintre del portal per poder veure les imatges dels principals esdeveniments i iniciatives que tinguin lloc a la ciutat.

Per la seva banda, la secció "El Prat" acull vídeos sobre diferents aspectes i personatges de la ciutat, recorreguts per la història del Prat, informacions d’interès per a la ciutadania i continguts de servei públic.

De la mateixa manera, www.elprat.tv permet valorar els vídeos i també la possibilitat de participar activament mitjançant enquestes sobre temes d’actualitat.

També en l’àmbit de la participació se situa l'apartat "Videocreació", on els creadors i creadores audiovisuals del Prat tenen un espai de difusió de les seves obres.

Butlletins electrònics i SMS
L'Ajuntament del Prat, a través d'El Prat Comunicació SL, també ha posat en marxa dos nous canals de comunicació: butlletins electrònics (newsletters) d'informació local de periodicitat setmanal, que s'envien a les bústies de correu de les persones que s'hi subscriuen, i missatges curts SMS als telèfons mòbils.

Tots dos serveis són gratuïts i la subscripció es fa a través del web municipal www.aj-elprat.cat.

El Prat de Llobregat, 26 de setembre de 2008:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar