ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


COMENÇA A FUNCIONAR EL VIDEOWEB D'INFORMACIÓ LOCAL WWW.ELPRAT.TV

26.09.2008


Compartir|       rss

Aquest portal audiovisual, accessible a través de www.elprat.tv, uneix la força des mitjans audiovisuals amb l’agilitat i comoditat d' Internet per tal d'oferir a la ciutadania del Prat un nou mitjà de comunicació.

Aquest videoweb, creat i gestionat per l'empresa municipal El Prat Comunicació SL, ofereix un servei de vídeo a la carta a través del qual tots els usuaris i usuàries tenen a la seva disposició, on vulguin i a qualsevol hora, l’actualitat de la ciutat en notícies curtes –al voltant d'un minut- que d’aquesta forma podran veure, d’una forma senzilla, fins i tot les persones que no disposin de gaire temps.

Cada dia, a la secció "En portada", www.elprat.tv presenta un recull dels vídeos més destacats de l’actualitat informativa del Prat. Les notícies culturals, esportives i de medi ambient tenen el seu espai reservat dintre del portal per poder veure les imatges dels principals esdeveniments i iniciatives que tinguin lloc a la ciutat.

Per la seva banda, la secció "El Prat" acull vídeos sobre diferents aspectes i personatges de la ciutat, recorreguts per la història del Prat, informacions d’interès per a la ciutadania i continguts de servei públic.

De la mateixa manera, www.elprat.tv permet valorar els vídeos i també la possibilitat de participar activament mitjançant enquestes sobre temes d’actualitat.

També en l’àmbit de la participació se situa l'apartat "Videocreació", on els creadors i creadores audiovisuals del Prat tenen un espai de difusió de les seves obres.

Butlletins electrònics i SMS
L'Ajuntament del Prat, a través d'El Prat Comunicació SL, també ha posat en marxa dos nous canals de comunicació: butlletins electrònics (newsletters) d'informació local de periodicitat setmanal, que s'envien a les bústies de correu de les persones que s'hi subscriuen, i missatges curts SMS als telèfons mòbils.

Tots dos serveis són gratuïts i la subscripció es fa a través del web municipal www.aj-elprat.cat.

El Prat de Llobregat, 26 de setembre de 2008:: Últimas noticias
El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017


L´AJUNTAMENT DEL PRAT DESTINARÀ 4.000.000 D´EUROS A FINANÇAR MESURES DE SUPORT A LA CONTRACTACIÓ I POLÍTIQUES ACTIVES 05.04.2017


Premis Delta 2016 - 2017 28.03.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar