ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


COMENCEN LES PLANTACIONS POPULARS ALS ESPAIS NATURALS DEL RIU

29.04.2008


Compartir|       rss

El diumenge 4 de maig comencen, per segon any, les plantacions populars als Espais Naturals del Riu, situats al marge dret de la desembocadura del Llobregat, on el gran estany artificial de Cal Tet és l'element més significatiu.

A més dels diumenges, quan les plantacions estan obertes a tota la ciutadania, es faran plantacions amb grups escolars tots els dilluns, dimecres i divendres del mes de maig.

Altres grups que participaran a les plantacions són les entitats de gent gran, alumnes adults de català, i membres de les AMPAs de la ciutat.

Es preveu una assistència global d'unes 1.500 persones, el mateix número d'arbustos que es preveu plantar, i que seran totes elles autòctones, rústiques, de gran resistència i amb poques necessitats hídriques: ginestes, salats blancs i tamarius.

Cada arbust que es plantarà serà refugi d'insectes i petits animals, millorarà el paisatge i protegirà el sòl en cas de riuades. A més, fixarà part del CO2 produït per la contaminació humana.

Per poder participar a les plantacions cal fer inscripció prèvia trucant al telèfon 933 709 002. Les sortides es fan cada diumenge en autocar des del centre d'informació ambiental del Prat, Cases d'en Puig (pl. de l'Agricultura, 4).


El Prat de Llobregat, 29 d'abril de 2008.:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar