ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


COMRàdio obre un cicle de trobades territorials per exposar el seu model de ràdio de proximitat

05.03.2009


Compartir|       rss

COMRàdio obre dimarts 3 de març al Prat de Llobregat un cicle de trobades territorials per explicar el seu model de ràdio de proximitat. L’acte reunirà directius d’emissores municipals, responsables municipals, periodistes locals i col·laboradors de les emissores del Baix Llobregat. Aquestes trobades, sota el títol “El futur de COMRàdio. Un model únic”, es programen en col·laboració amb diverses emissores municipals.

 La reunió, organitzada conjuntament amb El Prat Ràdio (91.6 FM), servirà per aprofundir en la renovada aposta de COMRàdio per la informació de proximitat. Davant de la crisi actual aquesta aposta pren encara més rellevància, segons el director general de COMRàdio, Francesc Triola. Amb ell prendran part a la trobada Miquel Bonastre, gerent del Consorci de Comunicació Local, i Vicky Gómez, cap d’Acció Local. A més, Sílvia Cóppulo, consultora en comunicació, exposarà les línies mestres de l’estudi elaborat amb la col·laboració de les emissores municipals sobre la ràdio local.

 Aquest cicle de trobades s’estendrà al llarg dels pròxims mesos a diversos municipis. Recentment, s’ha presentat el nou model de COMRàdio al Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), l’òrgan regulador del sector, i també als representants de les principals universitats catalanes que imparteixen estudis de comunicació o periodisme.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar