ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Consell Municipal de Comerç

13.02.2012


Compartir|       rss

El proper 15 de Febrer s'obre una nova convocatòria del Pla Renova’t d’enllumenat per a comerços 2012.

 

El Pla Renova't d'enllumenat per a comerços de l'Institut Català d'Energia (ICAEN) té l'objectiu d'impulsar la substitució de les instal·lacions d'il·luminació interior dels comerços per tal de millorar l'eficiència energètica i reduir el consum d'energia.

 

L’ajut està destinat a la substitució de l'enllumenat interior de comerços i altres establiments de cara al públic per tecnologies més eficients, i també s'aplica a la incorporació o substitució de sistemes de control i de regulació de l'enllumenat i detectors de presència.

 

En concret, el pla subvenciona:

 

- Substitució de bombetes, fluorescents, làmpades i equips per d’altres més eficients que permetin reduir el consum elèctric almenys en un 30%.

 

- Instal·lació de sistemes de control d’encesa i de regulació del nivell d’il·luminació que permetin un estalvi elèctric d’almenys un 20%.

 

- Reubicació dels punts de llum de manera que es redueixi el consum elèctric almenys en un 30%.

 

L’ajut pot ser demanat tant per empreses del sector comerç constituïdes amb personalitat jurídica pròpia com per persones físiques que desenvolupen una activitat empresarial en l’àmbit del comerç.

 

L’ajut que es pot obtenir és d’un màxim del  30% del cost elegible de la nova instal·lació o de 15.000€ per sol·licitant.

 

Podeu tramitar l’ajut bé a través d'una empresa comercialitzadora adherida que tramitarà la vostra sol·licitud, o bé vosaltres mateixos, ja sigui per internet o personalment al Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) o a qualsevol de les Seus Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació.

 

El termini per presentar sol·licituds és del 15 de febrer del 2012 fins el 30 d'abril del 2012, o fins l'exhauriment del pressupost disponible.

 

Trobareu tots els detalls a http://www.plarenovat.cat/2012-enllumenat

 

Esperant que aquesta informació us resulti útil, rebeu una cordial salutació.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar