ACIP
El Prat de Llobregat a 16 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


D'INTERÉS Els últims romàntics

05.05.2008


Compartir|       rss

Gall del Prat de Llobregat
Sempre hi ha espais on trobem homes i dones que donen llur vida a un treball, que segur els dóna una gratificació moral personal d’alta auto-estima.

Hem trobat un col·lectiu de pagesos a El Prat de Llobregat. Són dones i homes que lluiten contra les malignitats del desmesurat creixement urbanístic, doncs les seves terres són objecte de cobejança per tota mena d’especuladors.

Malgrat tantes malvestats suportant les pressions que hem relatat, ells continuen treballant de manera especialment curosa en els seus productes estrelles com són: Les ESCARXOFES, cultivades amb amor maternal, molt gustoses, ara estan lluitant per la seva DENOMINACIÓ D’ORIGEN i els POLLASTRES del PRAT, de raça autòctona, coneguts com els de POTA BLAVA per les seves potes d’aquest color: queda justificada la seva primacia davant del món; reconeguts per la seva PRESÈNCIA, ELEGÀNCIA i SABOR.

La seva tasca, de cuidar amb tanta professionalitat els productes estrella, els obliga a un treballar, a un dur trescar diari, la manera de cultivar els productes del camp, o el bestiar que hem esmentat, ho fan amb procediments naturals, amb mà artesana, disciplina ecològica, mereixen un alt reconeixement perquè sabem contra la competència que han de lluitar: Cal que els donem respecte públic, benefici al seu dur pencar, i protecció contra l’absorció especulativa de que són objecte.Tanmateix és vàlida l’apologia que n’estem fent, l’anomenar-los amb l’adjectiu dels darrers dels romàntics, és un acte de profunda estima. El romanticisme com a exaltació dels sentiments, és quelcom positiu. El sentiment d’amor a la feina, a la pertinença a la terra que es cultiva està situat en un hemisferi cerebral inesgotable. Aquest és un article, en defensa de les seves posicions, i pujar-los al cim, amb un elogi, una lloança suprema.


Pagesos i pageses d’El Prat, visqueu amb orgull, la vostra feina.:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar