ACIP
El Prat de Llobregat a 16 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Dia de les Esquadres

12.06.2008


Compartir|       rss

El passat mes d’abril el Cos de Mossos d’Esquadra va celebrar al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, el dia de les Esquadres per segona vegada a la ciutat de El Prat de Llobregat. És una Diada dedicada i adreçada especialment als seus membres, on es felicita als agents del cos que han fet alguna acció meritòria.

Així mateix és un dia per compartir amb les persones i entitats que, dia rere dia i des de la seva activitat, col•laboren de manera desinteressada i fan possible que CME compleixi el seu màxim objectiu, que no es altre que servir la societat. Amb motiu d’aquest acte es va fer un concurs de dibuix al qual van participar els tres centres que treballen amb persones discapacitades del Prat.

El passat dia 22 de maig de 2008, els joves que van participar de la Fundació Rubricatus, van visitar les dependències dels mossos al Prat, així els com representants de l’Associació ACIP, molt interessats en conèixer més de prop la inserció dels membres de la Fundació al món laboral, ja que molts d’aquests joves desenvolupen tasques importants a l’activitat empresarial diària al municipi de El Prat de Llobregat.En aquesta jornada els visitants van veure tots els dibuixos exposats i van tenir l’oportunitat d’aclarir tots els dubtes sobre el món policial. Alhora que van pujar als vehicles policials i van gaudir d’una jornada compartint experiències amb els agents del Cos Mossos d’Esquadra, destinats a la comissaria de El Prat de Llobregat.


 
Oficina de Relacions amb la Comunitat
ABP El Prat de Llobregat:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar