ACIP
El Prat de Llobregat a 19 de Febrero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


EL CENTRE FP.CAT DE LOGÍSTICA DEL PRAT DONA ELS SEUS PRIMERS PASSOS

19.07.2010


Compartir|       rss

Durant el proper mes de setembre està prevista la posada en marxa del primer programa de formació professional integrada

El Consell Rector de la Xarxa FP.CAT ha aprovat la candidatura del Centre FP.CAT de Logística del Prat de Llobregat,  i  ha validat la seva incorporació a la Xarxa FP.CAT de centres de formació professional integrada

La Xarxa FP.CAT està composada per Centres d'Excel•lència FP.CAT en formació professional, els quals desenvoluparan un nou Model Català de Formació Professional que asseguri la transparència, permeabilitat i qualitat dels diferents subsistemes de la formació professional inicial, ocupacional i continua.    

En la Xarxa FP.CAT hi participen quinze centres FP.CAT adreçats a oferir formació integrada a diferents territoris del país i , de manera específica, sectors d'activitat empresarial estratègics (automoció, arts gràfiques, química, logística...).    

El Centre FP.CAT de Logística vol esdevenir un referent per al sector de la logística, a qui adreçarà una oferta formativa que permetrà reconèixer -mitjançant una titulació o certificació oficial- les competències assolides en un itinerari formatiu integrat de formació professional.         

Així mateix, el Centre disposarà d'un sistema d'acreditació de l'experiència laboral i d'uns serveis d'orientació i informació, per les empreses i pels treballadors i treballadores, ocupats o aturats, que vulguin desenvolupar la seva activitat professional en el sector.         

La funció de coordinació del Centre FP.CAT de logística i de la xarxa d'operadors i entitats col•laboradores l'assumirà el Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat.

Durant el proper mes de setembre està prevista la posada en marxa del primer programa de formació professional integrada, que permetrà als i les alumnes que segueixin el curs aconseguir una certificació de professionalitat en el sector e la logística reconeguda oficialment.          


Web de referència

http://www.oficinadetreball.cat/socweb/export/sites/default/socweb_es/ciutadans/formacio/FPcat.html

Documents de referència:

- "II Pla de la Formació Professional a Catalunya (2007-2010)"

- "Acord estratègic per a la internacionalització, la qualitat de l'ocupació i la competitivitat de l'economia catalana (2008-2010)
 


El Prat de Llobregat, 19 de juliol de 2010:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar