ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


El Consell dels Infants del Prat celebra el seus primers 10 anys de funcionament

30.11.2009


Compartir|       rss

El seu darrer projecte ha estat la posada en marxa d'una web dedicada als nens i nenes de la ciutat.

El Consell dels Infants del Prat ha complert els primers 10 anys en funcionament. Aquest consell de participació ciutadana, format per uns 25/30 nens i nenes d'entre 11 i 13 anys i que es renova periòdicament, defensa el tractament dels infants com a ciutadans del present i no del futur, ja que ells són els grans absents del model clàssic de participació ciutadana.
El Consell dels Infants és l'encarregat de donar als nens i a les nenes l'oportunitat de formar part de la societat activa recollint, debatent i posant en pràctica les seves opinions, propostes i idees sobre com els agradaria la ciutat on viuen.

Si els nens i les nenes poden participar en els projectes de la ciutat, la sentiran seva, avui com a infants i demà com a adults; serà una ciutat de la qual voldran tenir cura i que defensaran.

És molt important assenyalar que el Consell fa propostes però també és receptor o assessor d'altres idees o propostes de caràcter municipal o no, que provenen d'entitats o de la ciutadania en general.

Propostes destacades
Entre les iniciatives proposades per aquest organisme de participació ciutadana durant els seus deu anys d'existència destaquen l’obertura dels patis de les escoles públiques fora de l’horari de classe i l’elaboració d’un treball sobre la qualitat de l’aigua a la ciutat i la implementació de mesures per estalviar-ne. També foren molt celebrades les campanyes contra les deposicions dels gossos als carrers i contra l'incivisme dels conductors que aparcaven els seus vehicles als passos de vianants.

Web
Pel que fa a aquest any, la principal novetat és que el Consell d'Infants ja compta una pàgina web: http://conselldelsinfants.elprat.cat Entre els serveis que s’inclouen en aquest portal destaquen una àmplia oferta lúdica per als més menuts de la ciutat així com un espai perquè aquest col•lectiu ciutadà hi digui la seva.El Prat de Llobregat, 30 de novembre de 2009:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar