ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


El conseller d'Educació i l'alcalde del Prat han inaugurat l’Escola del Parc al Prat de Llobregat

16.09.2010


Compartir|       rss

•    També han signat el conveni del Pla Educatiu de Sant Cosme. Aquest conveni en matèria educativa tindrà validesa fins el 2014

•    L’escola del Parc, és un centre educatiu de doble línea d’Educació infantil i primària amb una inversió de 5.250.111,50 euros en la creació d’aquesta escola
El conseller d’Educació, Ernest Maragall,  ha signat juntament amb l’alcalde del Prat de Llobregat,  Lluís Tejedor, el conveni de col•laboració per al Pla Educatiu de Sant Cosme.

En el marc de la seva visita al municipi, també ha inaugurat l’escola del Parc, que compta amb 417 alumnes matriculats i una plantilla de 33 mestres.

Pla Educatiu de Sant Cosme

El conseller d’Educació, Ernest Maragall ha signat juntament amb l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, el conveni de col•laboració entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament del Prat de Llobregat per al Pla educatiu del barri de Sant Cosme fins l’any 2014.

El Pla Educatiu de Sant Cosme, inicialment, es va signar entre les dues administracions el març de 2005 per tal de donar resposta a les necessitats educatives i socials dels infants i joves del barri. Va tenir una vigència des del curs 2006-2007 fins el curs 2009-2010.

El conveni de col•laboració signat avui té una validesa per als cursos 2010-2011 fins el 2013-2014 i podrà revisar-se al final de cada curs, a petició d’una de les parts.

Aquesta col•laboració pretén assolir una millora en l’èxit escolar de l’alumnat del barri de Sant Cosme. Per tal d’arribar a aquests objectius, les principals mesures a tenir en compte seran reduir l’absentisme escolar sobretot a l’ensenyament secundari, millorar la inserció laboral de l’alumnat que finalitza l’ESO i/o estudis postobligatoris. També es millorarà la qualitat del servei educatiu dels centres per tal que la seva oferta s’ajusti a les necessitats de l’alumnat i recuperar així la confiança de les famílies en el conjunt dels centres educatius de Sant Cosme.

Aquestes iniciatives tindran el compromís de tota la comunitat educativa implicada i la participació dels centres educatius del barri, els serveis educatius del departament d’Educació i els serveis socials, educatius i comunitaris de l’Ajuntament.

Escola del Parc

L’escola del Parc es va crear l’any 1962. L’escola va tenir dues ampliacions al llarg de la seva història, una per la construcció del menjador i quatre aules del parvulari, a finals dels seixanta, i una altra per la construcció d’un parvulari annex, als anys vuitanta.

Aques curs 2010-2011 s’inaugura el nou edifici de l’escola del Parc, amb unes instal•lacions més modernes i ampliades. El centre compta amb 417 alumnes matriculats i una plantilla de 33 mestres. A més, disposa de 28h al mes de l’Equip d’Assessorament Psicopedagòcic i 12 hores mensuals d’un logopeda.

La creació d’aquesta escola ha estat possible gràcies al conveni signat entre l’Ajuntament del Prat de Llobregat i el departament d’Educació i té una inversió de 5.250.111,50 euros.

Cal destacar que l’escola del Parc ha estat pionera en matèria de cohesió social gràcies al desenvolupament del Pla Educatiu d’Entorn del Prat. A més, també participa en el programa de reutilització de llibres de text.


15 de setembre de 2010:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar