ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


El mercat espera una altra pluja de liquiditat per preservar la calma

29.02.2012


Compartir|       rss

El mercat espera una altra pluja de liquiditat per preservar la calma. Els experts temen que l'embruix del BCE es trenqui si les peticions són baixes. La segona subhasta a tres anys del BCE avui ajudarà a definir la tendència dels mercats. L'Íbex, a l'espera, va perdre ahir un 0,12%. Es preveu que els bancs espanyols demanin més de 100.000M€. Cinco Días.

Hisenda exigeix a les comunitats autònomes el copagament i el cèntim sanitari en els seus ajustos. La desviació dels comptes procedeix de les regions, la majoria governades pel PP. Montoro demana a les CA plans d'estabilitat per corregir els seus desfases. Les autonomies han rebassat en  1,64 punts el seu objectiu de dèficit i s'han de reconduir. El Economista.

La pujada de l'IRPF comença a baixar el sou a 17 milions de contribuents. Les rendes mitjanes suportaran la major part de l'augment de recaptació. Un assalariat mitjà cobrarà gairebé 300€ menys a l'any. El País.

La banca espera cobrar un interès del 9% en el pla per saldar el deute municipal. Les entitats podrien ingressar fins a 2.700M€. El Govern, que preveu tancar els serrells de la negociació demà, estudia si el tipus d'interès ha de ser suportat per les empreses creditores o pels propis ajuntaments. El proveïdor haurà de negociar el cobrament del deute altre cop amb els ajuntaments. Expansión.

El Govern promet a les pimes que els descomptes dels deutes per part dels ajuntaments  només afectaran a les grans constructores. Algunes companyies, com FCC, es neguen taxativament a perdonar els deutes als consistoris. Les factures que estiguin fora de la Llei de Contractes del 2011 no es beneficiaran del pla de l'Executiu. Expansión.

El Centre Universitari EDEM, adscrit a la Universitat de València, ha presentat el Grau universitari en ADE-Emprenedors, dirigit a estudiants que vulguin potenciar el seu esperit emprenedor i crear empreses. La Gaceta de los Negocios.

La retallada que s'aproxima. Espanya encara el 2012 amb l'ajust pressupostari més gran de la seva història. S'apunten com a noves mesures: la pujada de l'IVA, l'augment dels impostos especials, la introducció del copagament a la sanitat i del copagament en altres serveis públics, privatitzacions, vendes d'actius, nova rebaixa dels sous dels funcionaris, retallada de la inversió i eliminació de prestacions en la sanitat. El Periódico.

El Govern central apreta al màxim a Brussel·les. La pressió espanyola per canviar l'objectiu de dèficit és "molt fort", diu la Comissió. Reconeix que "cap Estat ha fet mai" un ajust com el que es demana a Madrid. La Comissió Europea assenyala que només negociarà una possible relaxació de l'objectiu del dèficit (del 4,4% aquest any, davant el tancament del 2011, del 8,51%) quan es coneguin els detalls dels pressupostos i les mesures d'estalvi de l'Estat espanyol. El Mundo.

El rebuig alemany a unir els fons de rescat provoca més divisió a la UE. Berlín s'enroca poc abans de la cimera europea davant de totes les pressions. Alemanya no està d'acord amb els eurobonus ni amb les compres massives de deute públic per part del BCE. El País.

La UE està confeccionant un minipla per créixer amb només 10.000M€ d'inversió. A falta de diner públic, el gruix del programa contra l'atur es lliberalitzarà. Es vol impulsar el mercat digital, lliberalitzar el mercat elèctric i extendre els acords de lliure comerç. El Economista.

Catalunya demana 903M€ a l'ICO per deute i proveïdors, a través de la línia oberta per a comunitats autònomes. El Economista.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar