ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


EL PRAT CONSTITUEIX LA TAULA LOCAL PER A L´HABITATGE

04.05.2016


Compartir|       rss

Es tracta d'un òrgan de participació en què l'Ajuntament i les entitats locals vinculades a l'habitatge podran treballar i col·laborar

La Taula Local per a l'Habitatge del Prat es va constituir ahir dimarts, 3 de maig. Es tracta d'un òrgan de participació ciutadana en relació al dret a l'habitatge, amb els següents objectius: posar en comú les necessitats i problemàtiques detectades pels actors socials del municipi, millorat la diagnosi, debatre i elaborar línies estratègiques de treball i generar propostes per trobar solucions integrals i efectives al dret a l'accés a un habitatge digne.

Composició de la Taula

La Taula estarà presidida per l'alcalde i vicepresidida pel regidor/a dels temes d'habitatge. La integraran representants de les forces polítiques municipals, d'associacions veïnals, sindicats, entitats ciutadanes (Cooperativa Obrera de Viviendas, Creu Roja, Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, Aliança Contra la Pobresa Energètica...), i personal tècnic de l'Ajuntament i de l'empresa municipal d'habitatge, Prat Espais.

La constitució de la Taula Local per a l'Habitatge respon a un acord del Ple municipal de març. L'Ajuntament vol col·laborar amb els diferents actors socials que treballen des de fa temps per aconseguir un accés universal a un habitatge digne a preus assequibles. També es pretén establir mesures adreçades al manteniment de la residència habitual, tot millroant la coordinació i els mecanismes de participació per tal de sumar esforços.

Oficina Local d'Habitatge

L'Ajuntament del Prat va crear l'any 2005 l'Oficina Local d'Habitatge, actualment integrada dins de l'empresa municipal Prat Espais. Aquesta oficina funciona com a finestreta única per a tots els temes relacionats amb l'habitatge a la nostra ciutat. L'any 2015 va gestionar més de 25.000 atencions.

Entres les darreres actuacions figura l'aplicació de la llei 24/2015 d'emergència habitacional, amb mesures per aconseguir un ús social dels habitatges desocupats i actuacions per mobilitzar el parc d'habitatges del Prat.

 

El Prat de Llobregat, 4 de maig de 2016
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar