ACIP
El Prat de Llobregat a 21 de Febrero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


EL PRAT INAUGURA L´AMPLIACIÓ I RENOVACIÓ DE LES PISTES ESPORTIVES DE L´SKATEPARK

20.05.2016


Compartir|       rss

La instal·lació s'ha dissenyat amb la col·laboració del col·lectiu de patinadors de la ciutat

La seva estrena s'emmarca en la celebració de la quarta edició del festival jove Altraveu, que també tindrà lloc dissabte als jardins de la Ribera

Aquest dissabte 21 de maig se celebrarà la inauguració de l'ampliació i renovació de l'skatepark dels jardins de la Ribera del Prat de Llobregat. Per celebrar l'estrena d'aquestes pistes esportives renovades tindrà lloc un campionat, organitzat pel col·lectiu de patinadors (skaters i rollers) del Prat.

Serà una competició amb dues categories –amateur i open- diferenciades pel nivell de patinatge i sense discriminar per edat ni sexe. També es farà una minicompetició de best trick. Es preveu que a la prova hi participin una vintena de joves d'entre 13 i 20 anys, la majoria del Prat. El campionat començarà a les 11 h del matí i finalitzarà cap a les 17 h.

Procés participatiu

L'Ajuntament del Prat ha ampliat i renovat l'skatepark a través d'un procés de participació mitjançant diverses trobades amb membres del col·lectiu de patinadors de la ciutat, que hi han aportat la seva experiència i punts de vista a l'hora de dissenyar les pistes.

Característiques de l'skatepark

El nou skatepark dels jardins de la Ribera conserva 3 dels 5 mòduls patinables existents, que s'han refet degut al deteriorament que presentaven. Les pistes incorporen una bowl i una zona patinable estil street league (per a campionats). També s'hi ha afegit una zona patinable d'iniciació. En general es tracta d'un skatepark que no presenta una alta dificultat en la majoria de trucs, que el fa ideal per a la iniciació de nous patinadors i esportistes urbans.

La reforma i ampliació de l'skatepark ha comportat, també, la millora de certs aspectes dels jardins de la Ribera, com l'eliminació de les barreres arquitectòniques, l'arranjament de les voreres perimetrals i la plantació de nous arbres i arbustos, substituint diversos exemplars que es trobaven en mal estat.

 

Esport a l'aire lliure, obert i gratuït

Les noves pistes d'skate ofereixen una oportunitat per practicar esport a l'aire lliure, en unes instal·lacions obertes a tothom i gratuïtes. L'Ajuntament i el col·lectiu d'skaters del Prat, un cop acabada la renovació de les pistes, continuen participant en la seva gestió amb el compromís de garantir-ne un bon ús i una bona convivència.

Aproximadament uns 50 adolescents i joves patinen diàriament a les pistes dels jardins de la Ribera, xifra que en cap de setmana augmenta amb la presència d'skaters i rollers vinguts d'altres municipis propers.

IV Festival Altraveu

La inauguració de la renovació i ampliació de l'skatepark s'emmarca dins la quarta edició de l'Altraveu, el festival jove del Prat, que també tindrà lloc el mateix dissabte als jardins de la Ribera.

L'Altraveu, que se celebrarà de les 17 h fins a la matinada, és una jornada lúdica amb exhibicions de dansa, actuacions de grups musicals, la participació dels diables del Prat, etc. Es tracta d'un punt de trobada de la gent jove del Prat, organitzada conjuntament entre joves de la ciutat i El Lloro, Serveis de Joventut de l'Ajuntament.

 

Més informació: http://www.joves.prat.cat/




:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018







Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar