ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Marzo de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


EL PRAT PRESENTA LA NOVA TEMPORADA DE TEATRE, MÚSICA I DANSA, FARCIDA DE GRANS NOMS DE LA CULTURA

02.09.2011


Compartir|       rss

La presentació es fa aquest diumenge al Teatre Modern, a les 19 hores, un acte que comptarà amb la presència de representants d'algunes de les companyies protagonistes, com la ballarina Noèlia Liaña, que  oferirà un petit tast de l'espectacle que presentarà el mes d'octubre al mateix teatre.


Programació infantil
El Teatre Modern i el Centre Cívic Jardins de la Pau apleguen la programació infantil de la ciutat. Aquests dos espais ofereixen en les seves programacions espectacles de qualitat molt recomanables. L'associació la Xarxa d'espectacles infantils i juvenils és, en bona part, responsable de tirar endavant els espectacles del Teatre Modern. L'Àvia Pepa, Zum Zum Teatre i D'Arrel Dansa són alguns dels artistes que passaran pels dos espais.

Música
L'auditori delCèntric Espai Cultural acollirà el cicle musical organitzat per La Capsa "4 raons per a una banda sonora", quatre propostes amb alguns dels cantautors més avantguardistes del moment: Pau Vallvé, El petit de Cal Eril, Joan Colomo i Soledad Vélez, entre altres.

Grans noms
L'oferta de teatre, música i dansa del Teatre Modern, amb títols com Desclassificats, Pedra de Tartera o La Presa, i artistes com Ma del Mar Bonet o Big Mama, configuren un cartell de primera qualitat.

Els Divendres Golfus arriben amb personatges emblemàtics de la talla de Faemino y Cansado i propostes brètoles com 666 dels Yllana Teatro o eròtiques com El jardí de les malícies.

La programació de ciutat es completa amb el Circuit Butaka, a la sala escènica del Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, un cicle especialment adreçat a gent jove d'entre 12 i 18 anys. Aquesta vegada l'aposta és la comèdia amb la Cia. Planeta Impro i Cascai Teatre.

La venda d'abonaments tindrà lloc al Teatre Modern els dies 10 i 11 de setembre de 17 a 20 h, i la venda d'entrades comença el dia 14 a les 9h del matí.


El Prat de Llobregat, 2 de setembre de 2010
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar