ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Entra en servei la nova estació d'autobusos situada al costat de l'estació de la Renfe del Prat

00.00.0000


Compartir|       rss

Avui dijous 31 de juliol ha entrat en servei la nova estació d'autobusos del Prat, situada al costat de l'estació de Rodalia de Renfe.

En aquesta estació tenen l'origen i el final les línies urbanes PR1, PR2, PR3 i PR4 i també la línia interurbana 21, que fins ara tenien les seves parades en punts més allunyats de l'estació del tren.

La ubicació d'aquesta estació d'autobusos, al costat de la Renfe, facilita la mobilitat de les persones usuàries, que ara no han de creuar cap carrer per anar dels autobusos als trens, i viceversa.

La nova estació, que s'ha construït sobre la llosa que cobreix les vies del ferrocarril soterrades, compta amb tres marquesines i també té una parada de taxis. Una de les marquesines indicarà a les persones usuàries, a partir de la setmana vinent, el temps d'espera per als autobusos.

A la nova estació també hi paren autocars de diverses empreses amb seu al Prat, que traslladen el seu personal des de l'estació del tren fins al centre de treball.

Dues línies d'autobús més, l'L78 i l'L10, tenen una parada també molt a prop de l'estació, davant la piscina del Fondo d'en Peixo.

Aquesta nova estació d'autobusos desapareixerà d'aquí a uns anys, tan aviat estigui enllestida la futura estació intermodal del Prat, que podrà acollir trens de rodalia, regionals, AVE, autobusos, autocars, taxis... Aleshores es traslladarà just a l'altra banda de l'estació del ferrocarril.

El Prat de Llobregat, 31 de juliol de 2008.:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar