ACIP
El Prat de Llobregat a 19 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


ESADE i PIMEC Tarragona signen un conveni per formar alts directius a tota la província

08.11.2012


Compartir|       rss

 

  • L'objectiu és oferir a empresaris, directius, autònoms i professionals de la província de Tarragona programes del més alt nivell que els permetin impulsar, des de les seves posicions, models de negoci més innovadors, competitius i sostenibles

 

7 de novembre de 2012El secretari institucional d’ESADE, Enrique López Viguria, i el president de PIMEC Tarragona, Josep Joaquim Sendra, han signat avui el conveni de col·laboració per impartir cursos de formació destinats a alts directius i empresaris de la província de Tarragona.

PIMEC Tarragona fa possible que, per primera vegada, l'Escola de Negocis imparteixi el Programa ESADE Partnership a Tarragona amb l'objectiu d'oferir a empresaris, directius, autònoms i professionals de la província certificacions d'Executive Education del més alt nivell que els permetin impulsar, des de les seves posicions, models de negoci més innovadors, competitius i sostenibles.

El contingut dels programes se centra en direcció a vendes, direcció financera, lideratge i desenvolupament, direcció d'equips i màrqueting, i en la direcció general Programme for Leadership Devlopment - PLD ®.

Els diferents programes s’impartiran a partir del proper mes de febrer a les instal·lacions i aules de PIMEC Tarragona durant els cursos acadèmics 2012-2013 i 2013-2014.

El secretari institucional d'ESADE, Enrique López Viguria, ha destacat "la voluntat d'ESADE d'estar al costat dels sectors econòmics en els moments difícils, mitjançant una formació directiva de qualitat per enfortir el teixit empresarial, la qual cosa és fonamental per al desenvolupament del territori i del país. La formació de directius en innovació, lideratge, internacionalització, responsabilitat i valors socials és avui més necessària que mai. I poder acostar-la a un sector tan dinàmic, emprenedor i potent com el de l'empresariat de Tarragona és una magnífica oportunitat per a tots".

Pel president de PIMEC Tarragona, Josep Joaquim Sendra, oferint aquesta formació la patronal satisfà un dels seus principals objectius: el de contribuir activament al creixement de les empreses: "En el difícil entorn actual, és molt important capacitar al més alt nivell les persones que gestionen les empreses i, així, aconseguir lideratges renovats i inspiradors perquè la viabilitat dels projectes empresarials tingui un grau més elevat d'èxit".

 

Sobre ESADE

Fundada el 1958, actualment ESADE té seus a Barcelona, Madrid, Buenos Aires, Sao Paulo i Munic. A més, compta amb acords de col·laboració amb més de cent universitats i escoles de negocis de tot el món. Cada any, més de 10.000 alumnes participen en els seus cursos (MBA, Executive Education, graus i màsters universitaris en Direcció d'Empreses i Dret). Disposa també del parc de negocis ESADECREAPOLIS, un centre pioner dedicat a la innovació en el qual es fusionen universitat i empresa. De clara vocació internacional, ESADE ocupa les primeres posicions mundials en els principals rànquings d'escoles de negocis publicats el 2009 (Financial Times, Wall Street Journal i BusinessWeek). En l'actualitat, ESADE té una xarxa de més de 38.000 antics alumnes que exerceixen càrrecs de responsabilitat en empreses dels cinc continents.

Sobre PIMEC

La patronal de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya representa i defensa els interessos i valors de la pime i els autònoms davant les administracions, la resta d'agents socials i econòmics, i la societat en general, i contribueix activament al seu creixement i competitivitat. A més, ofereix a la pime tots els serveis i eines que puguin ajudar-la a ser més forta i competitiva en un mercat global i sense fronteres. La seu de PIMEC Tarragona és una de les 14 seus i delegacions que la patronal té distribuïdes per tot el territori català.

 
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar