ACIP
El Prat de Llobregat a 16 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


FIRA AVÍCOLA DE LA RAÇA PRAT

10.12.2015


Compartir|       rss

FIRA AVÍCOLA DE LA RAÇA PRAT

 

Els dies 11, 12 i 13 de desembre el recinte firal de Cal Gana acollirà la 42a Fira Avícola, la 13a Mostra d'Entitats i la 28a Mostra Comercial

El dies 11, 12 i 13 de desembre se celebrarà la 42a Fira Avícola de la Raça Prat, una cita per retrobar-se amb la tradició avícola, agrícola i comercial del municipi pratenc.

Com ja és habitual, en el marc de la Fira tindran lloc la 28a Mostra Comercial i la 13a edició de la Mostra d'Entitats. També tindran el seu lloc habitual les paradetes amb productes artesans i, un any més, el mercat de pagès, que se celebrarà diumenge al matí al recinte de Cal Gana. Com a novetat, a la propera pl. de la Constitució se celebrarà una fira d'artesania i tallers infantils.

La Fira Avícola és una Fira de proximitat, de Km 0, que ens mostra uns productes de la terra reconeguts i de qualitat, com són l'aviram de raça Prat i la carxofa Prat, orgull de pratencs i pratenques.

L'exposició, més didàctica

Criadors i pagesos han volgut que, enguany, l'exposició avícola, agrícola i ramadera presenti un aspecte renovat. Així, oferirà a les persones que la visitin un relat didàctic de l'important paper de la pagesia en la conservació i manteniment d'una producció avícola tradicional que ha merescut el distintiu de la IGP (Indicació Geogràfica Protegida) i d'unes produccions agrícoles i ramaderes d'extraordinària qualitat. Una altra novetat d'enguany serà la impossibilitat de comprar-hi pollets.

Fira Tapa de pollastre i carxofa

La gastronomia tornarà a ser un dels eixos de la Fira Avícola. L'AGT (Associació de Gastronomia i Turisme) torna a organitzar el Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat al pavelló gastronòmic, 600 m2 dedicats a la promoció de la gastronomia local. Allà hi trobarem una representació de restauradors que oferiran les seves creacions en forma de tapa. A més, hi haurà la possibilitat de prendre el menú especial de la Fira, diversos platillos, esmorzars "de pagès" i fins i tot un plat de pollastre rostit i croquetes pota blava per portar-nos a casa. També s'hi celebraran showcookings (mostres de cuina en viu).

 

Menú de Fira als restaurants

Coincidint amb la celebració de la Fira Avícola, la xarxa de restaurants locals El Prat Degusta'l, així com altres establiments gastronòmics del Prat que s'han adherit a la campanya, faran una proposta culinària personal i elaboraran un Menú de Fira, fet amb pollastre pota blava. Més de 25 restaurants del Prat participen d'aquesta festa gastronòmica.

Mostra d'Entitats

Amb la Fira Avícola arriba la Mostra d'Entitats, l'espai on les associacions del Prat es troben amb la ciutadania i es donen a conèixer amb estands i activitats. Amb una inscripció de més d'un centenar d'entitats -esportives, culturals, socials, educatives i venals- i una cinquantena d'activitats previstes, les entitats dinamitzen els diferents espais de la Fira, amb dansa, música, ball, esports i tallers.

L'estand municipal, dedicat al metro

L'estand municipal de la Fira Avícola estarà dedicat enguany a l'arribada del metro al Prat. Segons dades de la Generalitat, el proper mes de febrer es posarà en funcionament la línea L9 Sud, que unirà l’aeroport amb la Zona Universitària de Barcelona. L'estand estarà format per una mostra cedida per TMB (Transports Metropolitans de Barcelona), entitat gestora del metro, que explica de manera molt gràfica i interactiva les característiques d’aquest nou tram de 20 quilòmetres.

Tota la informació

Totes les activitats de la Fira les podeu consultar a http://m.firaavicola.elprat.cat
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar