ACIP
El Prat de Llobregat a 11 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Gavà ha acollit l’acte de lliurament del Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials

22.04.2013


Compartir|       rss

Els guardons han premiat les empreses Embotits Olivé en la categoria de millor iniciativa comercial i Bel & Bel en l’apartat de millor iniciativa
empresarial


La Sala de Plens de l’Ajuntament de Gavà ha acollit l’acte de lliurament de l’11 edició del Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials. Uns guardons impulsats pels ajuntaments de Castelldefels, Gavà, El Prat, Sant Boi i Viladecans i que enguany es dividien en dues categories.

A l’apartat de Millor Iniciativa Empresarial el primer premi, dotat amb 3.000 euros i un paquet de serveis per a la gestió i promoció empresarial, ha estat per l’empresa Bel&Bel de Viladecans, un estudi-taller que a partir de la reutilització, utilitzant materials de desballestadores i deixalleries, creen objectes  innovadors i funcionals amb cuidades línies de disseny.

El segon premi, dotat amb 1.000 euros i un paquet de serveis per a la gestió i promoció empresarial, ha estat per l’empresa de Gavà Millenium Baby, SL dedicada a la distribució al major d’articles de puericultura a Espanya, Portugal i Andorra.

El tercer, quart i cinquè premis, que rebran un paquet de serveis per a la gestió i promoció empresarial, han estat per les empreses Sunco Energias Renovables SLU (serveis d’enginyeria amb energies renovables) del Prat de Llobregat, Innovació i Recerca Industrial i Sostenible SL (empresa internacional privada dedicada a dissenyar solucions de R+D+I i d’enginyeria avançada) de Castelldefels i Prima-Derm, SLU (investigació, desenvolupament, disseny, fabricació i comercialització de productes finals cosmètics) de Gavà, respectivament. De la seva banda, les empreses
Led BCN del Prat (fabricants i distribuïdors de tecnologia LED per a la il·luminació tant arquitectural com decorativa) Arqteria Grup de Gavà (serveis per la construcció especialitzada en la sostenibilitat, ajust del cost i manteniment d’eficis) han rebut una menció especial.

A la categoria de Millor Iniciativa Comercial, el primer premi dotat amb 2.000 euros i un paquet de serveis per a la gestió i promoció empresarial ha estat per l’empresa de Viladecans Embotits Olivé dedicada a la fabricació i comercialització d’embotits d’alta xarcuteria elaborats sense conservants ni colorants.

El segon i tercer premi, consistent en un paquet de serveis per a la gestió i promoció empresarial, han estat per les empreses Runnering, SL de Viladecans ( servei global i integral en el món de l’esport, especialment en runnering) i Eduardo Castillo de Sant Boi (disseny, fabricació, comercialització i distribució d’espardenyes per a núvies).

En aquest apartat han rebut mencions especials: ION ONE de Gavà (dedicada a la Cultura del Benestar i Performance Esportiva a través de la creació, fabricació i comercialització de tecnologia tèxtil) i Pastisseria Roca de Viladecans (compaginen tradició artesanal amb innovació creant postres individuals).

Els Premis Delta a les Millor Iniciatives Empresarials tenen per objectiu donar suport i reconeixement a la posada en marxa de noves empreses per l’aportació que fan a les ciutats de les corporacions locals convocants. D’altra banda, volen donar valor destacat a la capacitat d’innovació, a la creació de llocs de treball i a qualsevol iniciativa que constitueixi un potencial dinamitzador del territori del Delta del Llobregat.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar