ACIP
El Prat de Llobregat a 26 de Marzo de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Gavà ha acollit l’acte de lliurament del Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials

22.04.2013


Compartir|       rss

Els guardons han premiat les empreses Embotits Olivé en la categoria de millor iniciativa comercial i Bel & Bel en l’apartat de millor iniciativa
empresarial


La Sala de Plens de l’Ajuntament de Gavà ha acollit l’acte de lliurament de l’11 edició del Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials. Uns guardons impulsats pels ajuntaments de Castelldefels, Gavà, El Prat, Sant Boi i Viladecans i que enguany es dividien en dues categories.

A l’apartat de Millor Iniciativa Empresarial el primer premi, dotat amb 3.000 euros i un paquet de serveis per a la gestió i promoció empresarial, ha estat per l’empresa Bel&Bel de Viladecans, un estudi-taller que a partir de la reutilització, utilitzant materials de desballestadores i deixalleries, creen objectes  innovadors i funcionals amb cuidades línies de disseny.

El segon premi, dotat amb 1.000 euros i un paquet de serveis per a la gestió i promoció empresarial, ha estat per l’empresa de Gavà Millenium Baby, SL dedicada a la distribució al major d’articles de puericultura a Espanya, Portugal i Andorra.

El tercer, quart i cinquè premis, que rebran un paquet de serveis per a la gestió i promoció empresarial, han estat per les empreses Sunco Energias Renovables SLU (serveis d’enginyeria amb energies renovables) del Prat de Llobregat, Innovació i Recerca Industrial i Sostenible SL (empresa internacional privada dedicada a dissenyar solucions de R+D+I i d’enginyeria avançada) de Castelldefels i Prima-Derm, SLU (investigació, desenvolupament, disseny, fabricació i comercialització de productes finals cosmètics) de Gavà, respectivament. De la seva banda, les empreses
Led BCN del Prat (fabricants i distribuïdors de tecnologia LED per a la il·luminació tant arquitectural com decorativa) Arqteria Grup de Gavà (serveis per la construcció especialitzada en la sostenibilitat, ajust del cost i manteniment d’eficis) han rebut una menció especial.

A la categoria de Millor Iniciativa Comercial, el primer premi dotat amb 2.000 euros i un paquet de serveis per a la gestió i promoció empresarial ha estat per l’empresa de Viladecans Embotits Olivé dedicada a la fabricació i comercialització d’embotits d’alta xarcuteria elaborats sense conservants ni colorants.

El segon i tercer premi, consistent en un paquet de serveis per a la gestió i promoció empresarial, han estat per les empreses Runnering, SL de Viladecans ( servei global i integral en el món de l’esport, especialment en runnering) i Eduardo Castillo de Sant Boi (disseny, fabricació, comercialització i distribució d’espardenyes per a núvies).

En aquest apartat han rebut mencions especials: ION ONE de Gavà (dedicada a la Cultura del Benestar i Performance Esportiva a través de la creació, fabricació i comercialització de tecnologia tèxtil) i Pastisseria Roca de Viladecans (compaginen tradició artesanal amb innovació creant postres individuals).

Els Premis Delta a les Millor Iniciatives Empresarials tenen per objectiu donar suport i reconeixement a la posada en marxa de noves empreses per l’aportació que fan a les ciutats de les corporacions locals convocants. D’altra banda, volen donar valor destacat a la capacitat d’innovació, a la creació de llocs de treball i a qualsevol iniciativa que constitueixi un potencial dinamitzador del territori del Delta del Llobregat.
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar