ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


ICTINEU 3 el primer submarí de recerca, construït a Catalunya

26.08.2013


Compartir|       rss

 

Benvolguts,

Ara us podem comunicar que l’ICTINEU 3 es posarà a l’aigua gràcies a totes les persones que han fet aportacions econòmiques a través de la plataforma de micromecenatge Verkami i a totes aquelles que ens han fet costat fins ara.

La campanya de crowdfunding (http://vkm.is/Ictineu3) ha arribat i superat el seu objectiu: recaptar els 60.000 euros necessaris per acabar el projecte. En total han estat 1.141 mecenes que han fet aportacions econòmiques, des de 10 fins a 2.500 euros. La suma d'aquestes quantitats ha fet superar l'objectiu final de la campanya fins arribar als 60.970 euros.

Estem molt contents del resultat de la campanya. Reconeixem que la fita era molt alta però ho hem aconseguit. Sabem que sense les aportacions de les més de mil persones no hagués estat possible finalitzar l’ICTINEU3.

L'ICTINEU3 s'ha convertit en el projecte tecnològic que ha rebut més suport a través d'una campanya de micromecenatge. A més, segons els responsables de la coneguda plataforma de crowdfunding, aquest és el segon projecte que ha aconseguit més recaptació en tota la història de Verkami, després de la pel·lícula catalana “L’endemà”, de la productora de cinema Isona Passola.

Ara toca treballar amb la mateixa intensitat com hem fet fins ara per poder posar el submarí a l’aigua en poques setmanes. El submarí portarà el nom de més de 1000 persones i es repartiran gairebé 500 samarretes. Properament també es farà el sorteig de vàries immersions entre els mecenes que han optat per aquesta recompensa. Els més de 60.000 euros recaptats serviran per poder finalitzar l’ICTINEU 3, el primer submarí científic tripulat de Catalunya i l’Estat. Això convertirà el país en 6ª potència mundial en capacitat per baixar a més profunditat amb tripulació (fins a 1.200m).Proves a l'aigua
El nostre objectiu és que a finals del mes de setembre l’ICTINEU 3 estigui llest per fer les proves de port després d'haver fet ja la comprovació de la majoria de sistemes, en sec, al taller. Primer es submergirà en una piscina o port on es duran a terme tasques de comprovació de tots els sistemes, com el control de flotabilitat, la propulsió, i els sistemes d'emergència entre d'altres. Aquestes proves es desenvolupen a un màxim d'entre  4 i 5 metres de profunditat. Un cop fetes aquestes proves, es faran les proves finals al mar, a profunditat. Segurament la posada en escena serà a la Costa Brava ja que és on es pot aconseguir molta profunditat a prop de la costa.


Gràcies a tot l'equip de l'ICTINEU 3, voluntaris i empreses col·laboradores, per l'esforç tan important que esteu fent en la recta final!

Gràcies a tots vosaltres la campanya de micromecenatge ha estat un èxit. 
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar