ACIP
El Prat de Llobregat a 19 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Jornada de portes obertes al nou edifici judicial del Prat de Llobregat

14.11.2007


Compartir|       rss

L'edifici judicial del Prat de Llobregat està situat a la Plaça de l'Amistat,1. Està dissenyat per acollir els cinc jutjats de primera instància i instrucció (un d'ells de violència sobre la dona) i disposa de prou espai per a un futur creixement.

El nou edifici acull el Registre Civil —amb sala de matrimonis—, el jutjat de guàrdia i diverses dependències per als fiscals, metges forenses, advocats, tècnics i procuradors, i també per a l'atenció ciutadana i l'arxiu.La superfície total construïda és de 5.733 m2, en un solar de 9.318,92 m2 cedit per l'Ajuntament. L'import previst de l'obra és de 7.443.272,45 €. L'empresa adjudicatària del dret de superficie és la societat UTE Jutjats Baix Llobregat, formada per les empreses constructores, Proinosa, Tau Icesa; construcciones Riera i Santander Infraestructures FCR.

Pel que fa a noves tecnologies, l'edifici està dotat amb videoconferència, informatització dels registres i del repartiment d'assumptes, connexió via Internet a diferents bases de dades, bústies institucionals de correu electrònic per als jutges i secretaris judicials i enregistrament de judicis i declaracions.

Fins ara els jutjats del Prat del Llobregat, el Deganat i l'adscripció permanent de la Fiscalia estaven en tres locals diferents: els jutjats de primera instància i instrucció núm. 1, 2 i 3, al carrer Narcís Monturiol, 39; el Deganat i el Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4, al carrer Frederic Soler, 90, i el Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 5 (de violència sobre la dona), a l'avinguda Onze de Setembre, 69-75.

L'agrupament de tots els jutjats del Prat de Llobregat facilitarà la feina dels òrgans judicials i la seva relació amb els ciutadans i amb tots els operadors jurídics i judicials.


Pla d'inversions en edificis judicials 2004-2010

El Pla d'inversions en edificis judicials 2004-2010 preveu la construcció de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat i de 26 nous edificis judicials.

A partir d'aquest estiu s'han posat en funcionament els edificis judicials de Vilafranca del Penedès, Cornellà de Llobregat, Olot, Sant Boi de Llobregat, el Prat de Llobregat i Igualada, i està previst que es posi en marxa l'edifici judicial de Vilanova i la Geltrú al final d'aquest mes de novembre.

Es calcula que durant l'any 2008 entrin en funcionament els edificis judicials de Santa Coloma de Gramenet, Cerdanyola del Vallès, la Bisbal d'Empordà, Terrassa i el Vendrell.

El Pla d'inversions en edificis judicials 2004-2010 inclou també la construcció dels edificis judicials de Granollers, Manresa, Girona, Martorell, Sant Feliu de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Berga, Rubí, Badalona, Mollet del Vallès, Santa Coloma de Farners, Balaguer, Tortosa i la Ciutat Judicial de Tarragona. Aquests projectes es troben en diferents fases d'execució.

D'altra banda, el Pla preveu l'ampliació o rehabilitació de 13 edificis judicials entre els quals ja s'han executat obres a Falset, Ripoll i Reus.

En total, la inversió prevista del Pla d'inversions en edificis judicials és de 605.104.279,61 euros.:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar