ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Jornada informativa sobre seguretat dels Mossos d’Esquadra del Prat amb els empresaris del Centre Logístic Aeroportuari

28.12.2011


Compartir|       rss

Agents de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra del Prat van convocar els representants de les empreses del Centre de Càrrega Aèria de l’Aeroport amb motiu de la campanya de seguretat estacional Grèvol. Aquesta s’estableix  com a mesura preventiva amb l’objectiu de minimitzar al màxim la realització de fets patrimonials, principalment furts i robatoris amb violència i intimidació.

L’objectiu principal de la reunió va ser establir un canal de comunicació entre les empreses i el Cos de Mossos d’Esquadra que sigui àgil, fluid, immediat i eficaç, ja que la col•laboració entre ambdues entitats facilita la prevenció.

D’altra banda se’ls va informar sobre quines són les persones referents per atendre les seves consultes, es va explicar la metodologia de treball de les diferents unitats i serveis, per donar una resposta efectiva a les seves necessitats.

El gruix de la jornada va ser l’explicació de diversos consells de seguretat. A banda  també es va informar de quina és la situació actual sobre fets relacionats amb el patrimoni, i es van explicar un parell d’exemples de les modalitats d’estafa que pateixen més freqüentment les empreses (teloners, transferències bancàries.
 


 

Oficina de Relacions amb la Comunitat
ABP El Prat de Llobregat
 
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar