ACIP
El Prat de Llobregat a 10 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Jornades: Tècniques de màrqueting online per a PIMES

23.09.2013


Compartir|       rss

 

Més de 40 empresaris i empresàries del Prat han participat en la Jornada “Tècniques de màrqueting Online per a PIMES”, organitzada per l’ACIP, amb el suport de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament del Prat.
 
La Jornada ha estat conduïda per l’empresa de comunicació HOYONLINE, experta en estratègies de màrqueting a través de les xarxes social.

 Els ponents Erick Canale, Director de desenvolupant de projectes online, i  Lou Jimenez, Directora Creativa de Hoyonline.tv, han desenvolupat els aspectes essencials del màrqueting digital que tota empresa ha de tenir en compte tant en la recerca dels primers clients com en el desenvolupament futur de la seva acció comercial en les xarxes.

Durant la sessió, s’han mostrar casos d'èxit en la gestió del màrqueting on-line, la qual cosa ha servit als ponents per identificar les claus d’èxit per facilitar, de manera dinàmica i pràctica, la presència de l’empresa i els professionals en a les xarxes socials.

 
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar