ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


L'Ajuntament del Prat, Clickair i la Fundación Más Árboles signen un conveni per plantar arbres amb l'objectiu de reduir el CO2

17.03.2008


Compartir|       rss

L'Ajuntament del Prat, la companyia aèria Clickair i la Fundación Más Árboles han signat un conveni per tal de plantar arbres en els espais naturals del municipi.

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, el director general de Clikair, Alex Cruz, i el president de la Fundación Más Árboles, Vicente Javier Sánchez, fan la plantada dels primers arbres, després de la signatura d'aquest conveni entre els tres estaments.

La plantada d'arbres és una acció propera a la ciutadania i serveix per reduir el CO2.

Aquest conveni, el primer signat en el sector aeri espanyol, suposa una primera aportació de Clickair, de 250 arbres, deu arbres per cada avió de la flota, que seran plantats en els espais naturals del Delta, cedits per l'Ajuntament durant 40 anys, per tal de contribuir a pal·liar l'impacte de l'aeroport en el medi ambient.

L'acció forma part del programa clickverde de la companyia, que informa els seus passatgers dels quilos de CO2 que produirà el seu viatge i els convida a aportar voluntàriament una quantitat econòmica que revertirà en aquesta plantació d'arbres.

L'emissió de CO2 derivada de l'activitat aèria comercial és un tema que preocupa Clickair, que aposta per oferir una resposta concreta i local, que beneficiï directament els treballadors de la companyia i la ciutadania del municipi que l'acull.

Per la seva part, la Fundación Más Árboles s'encarregarà de vetllar per l'adaptació al medi local de les espècies plantades, que seran bàsicament arbres i arbustos d'espècies mediterrànies de ribera, que fomentaran la biodiversitat de la zona i augmentaran la capacitat de regeneració de l'atmosfera i compensaran les emissions de C02. Per aquesta tasca, utilitzaran tècniques de permacultura i cultiu ecològic que té en compte un medi ambient tan específic com el del Delta del Llobregat, la seva fauna i la seva flora, i la capacitat de regenerar l'atmosfera i compensar les emissions de CO2.

Aquest conveni s'emmarca dins de la campanya per plantar cent milions d'arbres a la Península Ibèrica, impulsada per la Fundación Más Árboles i que forma part del projecte "Plantemos por el Planeta" de les Nacions Unides.

Per a més informació:

- Ajuntament del Prat de Llobregat: www.aj-elprat.cat
- Clickair: www.clickair.com
- Fundación Más Árboles: www.masarboles.org

El Prat de Llobregat, 14 de març de 2008
:: Últimas noticias
El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017


L´AJUNTAMENT DEL PRAT DESTINARÀ 4.000.000 D´EUROS A FINANÇAR MESURES DE SUPORT A LA CONTRACTACIÓ I POLÍTIQUES ACTIVES 05.04.2017


Premis Delta 2016 - 2017 28.03.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar