ACIP
El Prat de Llobregat a 14 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


L'AJUNTAMENT DEL PRAT I L'EMT SIGNEN UN CONVENI PER IMPLANTAR EL BICING A LA CIUTAT

09.02.2009


Compartir|       rss

El bícing tindrà 25 estacions al Prat, un dels 16 municipis metropolitans on s'implantarà aquest sistema de lloguer de bicicletes.

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i el president de l'Entitat Metropolitana del Transport (EMT), Antoni Poveda, han signat el conveni de col•laboració per a la implantació del sistema públic de mobilitat en bicicleta, Àrea Bicing, al municipi.

El conveni preveu, en una primera fase, crear al Prat 25 estacions de bicing a tot el municipi, amb 16 ancoratges cadascuna. La ubicació de les estacions serà determinada de comú acord entre l’Ajuntament i l’EMT.

L'objectiu final és aconseguir una xarxa d'estacions situades a una distància màxima entre elles de 300 a 400 metres. La primera fase cobrirà preferentment els trajectes bàsics, especialment els que connecten les estacions de transport, per afavorir la intermodalitat, i els principals equipaments i serveis públics de la ciutat.

El conveni també estableix la instal•lació de cartells de publicitat i d'informació del sistema bicing a les estacions de les bicicletes i als seus voltants.

El bicing al Prat començarà amb 200 bicicletes i tindrà un cost aproximat de 3.000 euros per bicicleta i any. El sistema tarifari preveu una fracció inicial de temps d'ús gratuït i fraccions posteriors de pagament. Respecte a l'abonament, es preveu oferir-lo de tipus anual, mensual i diari.


El Prat de Llobregat, 5 de febrer de 2009.:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar