ACIP
El Prat de Llobregat a 10 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


L'Ajuntament del Prat rep un reconeixement en el 1er concurs de projectes per a l'increment de la Biodiversitat

04.03.2008


Compartir|       rss

El projecte serà finançat amb 163.150 euros. El passat dilluns 25 de Febrer la ministra de Medi Ambient, Cristina Carbona, va fer el liurament dels premis a la Fundació Thissen de Madrid.

El concurs té per objecte finançar els millors projectes proposats per harmonitzar les polítiques de conservació i sostenibilitat encaminades a incrementar la biodiversitat. En particular el que es pretén és incentivar la conservació de la biodiversitat en zones rurals.

El reconeixement rebut s'emmarca en la categoria A, corresponent a Ajuntaments, amb una denominada "menció positiva" per part del jurat. El projecte titulat “Recuperació de la biodiversitat dels amfibis al delta del Llobregat” fet en col•laboració amb la Asociación Herpetológica Española consisteix en una avaluació i creació de nous hàbitats de reproducció en tres sectors del terme municipal del Prat de Llobregat que permetin la connexió entre nuclis aïllats, augmentin la biodiversitat batracològica i permetin la recolonització dels espais interiors. Els procés també compta amb una valoració i seguiment del mateix, així com un programa d'educació ambiental que mostri la importància del manteniment dels hàbitats aquàtics i la biodiversitat associada.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar