ACIP
El Prat de Llobregat a 14 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


L'AJUNTAMENT I LES ASSOCIACIONS EMPRESARIALS DEL PRAT SIGNEN CONVENIS PER IMPULSAR EL DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC I SOCIAL DEL MUNICIPI

10.07.2013


Compartir|       rss

 

L'alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, ha signat sengles convenis de col·laboració amb la presidenta de l'Associació de Comerciants i Industrials del Prat (ACIP), Cándida Canalejo, i amb el president d'El Prat Empresarial, Jordi Morera, per impulsar conjuntament el desenvolupament econòmic i social del municipi.

L'objectiu dels convenis és establir un marc de diàleg i col·laboració entre l'Ajuntament i les associacions empresarials locals per concertar objectius, mesures i accions adreçades a donar suport a la consolidació del teixit empresarial del municipi, a millorar la seva competitivitat i facilitar la creació d'ocupació.  

Els acords de col·laboració es concretaran en els següents àmbits:

- Suport a la competitivitat de les empreses local amb mesures adreçades a millores organitzatives, la innovació i l'emprenedoria corporativa.

- Potenciació i posada en valor de les zones d'activitat econòmica.

- Foment de la cultura empresarial i emprenedora prenent com a base l'eficiència econòmica i la responsabilitat social i ambiental.

- Promoció de la formació al llarg de la vida laboral com a valor de realització personal i qualificació professional i empresarial.

 

Amb aquests acords es mostra la voluntat de les parts de continuar treballant conjuntament en la reactivació econòmica i el desenvolupament econòmic i social del Prat, així com en la potenciació de la participació de les associacions empresarials en el Pacte local per l'ocupació i l'activitat econòmica i altres espais locals de participació i concertació.    

 

 

El Prat de Llobregat, 9 de juliol de 2013
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar