ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Marzo de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


L'ALCALDE DEL PRAT, LLUÍS TEJEDOR, INAUGURA AQUEST DIVENDRES LA 35a EDICIÓ DE LA FIRA AVÍCOLA DE LA RAÇA PRAT

10.12.2008


Compartir|       rss

Tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de desembre i, en el seu context, també se celebrarà la 21a edició de la Mostra Comercial del Prat, la 6a Mostra d’Entitats del Prat i la Fira Mercat d’Artesania.Aquest divendres a les 18h l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor i el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat, Juan Pedro Pérez, acompanyats per altres membres del consistori municipal, donaran el tret de sortida de la Fira Avícola de la Raça Prat que arriba a la seva 35a edició, amb la imatge del pollastre del Prat que ha creat el dissenyador Perico Pastor per al cartell d’enguany.

De nou, a través de la Fira Avícola i del pollastre del Prat, el pota blava, els ciutadans i ciutadanes del Prat es retroben amb un dels punts forts de la seva identitat, un modus vivendi pagès que arriba fins als nostres dies i que es veu reflectit en la qualitat dels productes agroalimentaris que dóna aquesta terra del delta del Llobregat. La Fira, però, també recull el caràcter innovador i emprenedor que sempre han tingut els seus habitants, les empreses, el comerç i el teixit associatiu de la ciutat.

Galls, gallines i capons

Al recinte firal de Cal Gana, trobarem el pavelló de l’exposició avícola, agrícola i ramadera, on els visitants podran admirar els galls, gallines i capons del Prat, comprar les primeres carxofes de la temporada o el pollastre del Prat, ja sacrificat per Nadal, o participar en alguna activitat a l’estand del Departament d’Agricultura i Acció Rural de la Generalitat  de Catalunya, que promou la qualitat dels productes agroalimentaris catalans amb Denominació d’Origen (DOP) o Indicació Geogràfica Protegida (IGP).

A l’estand de degustació, podreu tastar el pollastre del Prat, l’únic de l’Estat espanyol que té el label o segell de la Indicació Geogràfica Protegida que atorga la Unió Europea als millors aliments del continent.

Comerç i empresa

També podrem visitar el pavelló de la 21a Mostra Comercial, on seran presents diverses  empreses comercials i de serveis, representants del comerç local, l’estand de l’Ajuntament del Prat, institucions del territori com el Parc Agrari del Baix Llobregat i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat i altres.

A l’estand del Consell Municipal del Comerç hi seran presents les associacions de comerciants de la nostra ciutat, que promouen i donen suport a la campanya de compra al comerç del Prat.

Entitats i associacions

Durant la 35a Fira Avícola Raça Prat, les associacions i entitats del municipi es donen de nou cita en el marc de la 6a Mostra d’Entitats, que ens prepara per a un cap de setmana intens i ple d’activitats.

L’agenda de la 35a Fira Avícola recull un gran nombre d’activitats culturals i  lúdiques per gaudir de la fira, al llarg del cap de setmana, com són, entre d’altres: la 5a Jornada del Laboratori de Cuina, una nova edició del Ral•li de cotxes antics i clàssics, la cercavila pels carrers de la ciutat, els premis als criadors d’aviram, entre moltes altres.

El Prat de Llobregat, 3 de desembre de 2008:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar