ACIP
El Prat de Llobregat a 14 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


L'APARADOR JOVE COSMEPOLITAN: RECERCA I OPORTUNITATS DE FEINA I FORMACIÓ 2011 AL PRAT DE LLOBREGAT

27.01.2011


Compartir|       rss

L'Aparador Jove Cosmepolitan vol ser el marc (i la imatge) de referència del Pla d'Actuació de Sant Cosme centrat en la franja jove.

Es pretén generar actuacions en els àmbits més significatius per a la gent jove: oci, treball, formació, participació, esport, salut, noves tecnologies.

El passat 18 de juny de 2010 es va dur a terme la primera edició de l'Aparador, que va voler ser un espai d'interrelació per gaudir de l'estiu, on es va comptar amb la col•laboració de diferents entitats i associacions del Prat i de fora, les quals van assistir a informar de les seves activitats i del que oferien durant l'estiu; alhora també hi van participar diferents persones a títol individual que van venir a explicar la seva experiència d'un viatge concret al llarg de la seva vida. Un dels objectius principals ha estat fomentar la participació de la franja jove al municipi i més concretament al barri de Sant Cosme. Aquesta primera edició es va dur a terme al gimnàs-sala comunitària de l'escola Jaume Balmes.

La previsió actual és la d'oferir diversos Aparadors a l'any amb diferents temàtiques d'interès per a la població jove (ocupació, habitatge...); per tant, en aquesta segona edició s'aposta per l'Aparador Jove Cosmepolitan. Recerca i oportunitats de feina i formació. Es durà a terme el divendres 28 de gener del 2011 al gimnàs-sala comunitària de l'escola Jaume Balmes, de 17 a 21 h.

L'Aparador és com una aglutinació de recursos existents al municipi en matèria d'inserció laboral i temes formatius en general, en una sola jornada i de forma presencial i dinàmica pel públic assistent. Al darrera hi ha tot un treball de coordinació i planificació de diferents departaments implicats de l'Ajuntament, com són Joventut, l'Àrea de Promoció Econòmica i Comerç, Educació, el Pla d'Actuació de Sant Cosme (PASC), i  l'Oficina de Treball de la Generalitat.

Respecte a les entitats implicades podem destacar la participació de GATS (Grups Associats pel Treball Sociocultural), Fundació Catalana de l'Esplai, ASCA (Asociación Salvadoreña de Catalunya), i finalment el servei d'inserció del Pla Educatiu d'Entorn de Sant Cosme i el Programa ACCEDER del PASC.

Hi podrem trobar informació sobre programes d'ocupació, formació ocupacional, seminaris (recerca de feina, realització d'un c.v.,...), accions grupals, intercanvis d'experiències, consulta d'ofertes de feina, el trasllat de les assessories joves del "Lloro" a l'Aparador el dia 28 de gener, etc.


El Prat de Llobregat, 24 de gener de 2011:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar