ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Marzo de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


LA COLLA DE DIABLES DEL PRAT, EL PERIÒDIC DELTA, LA PROFESSORA I ESCRIPTORA ALBA SABATÉ I L'ESPORTISTA PARALÍMPIC DANIEL GÓMEZ, PREMIS CIUTAT DEL PRAT 2013

22.04.2013


Compartir|       rss

L’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i els portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament han lliurat aquesta tarda els cinquens premis Ciutat del Prat, en una gala celebrada a l’auditori del Cèntric Espai Cultural

Aquests premis volen reconèixer la trajectòria exemplar i les aportacions de persones o organitzacions que hagin contribuït a fomentar la llibertat, la solidaritat o la igualtat; per haver afavorit el progrés de la societat i el civisme, la iniciativa econòmica, l’urbanisme sostenible, la defensa del medi ambient, la defensa dels drets humans; i que hagin destacat en l’àmbit de la cultura, l’esport o altres activitats.

L'actuació de l'humorista Peyu ha amenitzat la gala, que ha estat transmesa en directe per www.elprat.tv.

 

Premis ciutat del Prat 2013

 

Els quatre premis

 

  • Alba Sabaté Vilagrasa, en reconeixement al seu compromís amb l'educació pública de qualitat a la nostra ciutat. Professora de Llengua i Literatura Catalanes a l'Institut Salvador Dalí des de fa 25 anys. Ha estat directora i sotsdirectora del centre, ha dirigit obres teatrals amb els seus alumnes, tutora de molts Treballs de Recerca de Batxillerat i autora de llibres de novel·la i poesia, alguns guardonats, com "Cançó de setembre",  premi de novel·la breu Ciutat de Mollerussa 2012.
  • Colla de Diables del Prat de Llobregat, per la seva difusió de les tradicions i la seva contribució a la cultura popular local. L'entitat va néixer el 1983 i en l'actualitat són uns 200 membres organitzats en diferents colles i grups: infantil, jove, adulta, del Pollo i de músics, tot i que al llarg d’aquestes tres dècades han estats molts pratencs i pratenques els que han format part de l'entitat. La seva activitat cultural ha donat i dóna contingut a la majoria de festes de la ciutat i porta el nom del Prat arreu de Catalunya.
  • Daniel Gómez Ezquerro, com a exemple de constància i superació personal i familiar i en reconeixement als seus èxits esportius. Especialista en les disciplines de sòl i salt del poltre del gimnàstica artística. Ha participat en Specials Oympics, tant europeus com mundials, obtenint 2 medalles d’or, 4 de plata i 3 de bronze.
  • Periòdic Delta, pel seu dilatat compromís amb el periodisme local i la seva difusió de l'activitat política, social i cultural de la ciutat. El desembre de 1977 un grup de pratencs compromesos amb el periodisme local funden una publicació que encara es manté fidel als seus lectors.

 

El Prat de Llobregat, 19 d'abril de 2013
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar