ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


LA FESTA MAJOR DEL PRAT, DE DIVENDRES 24 A DILLUNS 27 DE SETEMBRE

23.09.2010


Compartir|       rss

En aquests quatre dies, més de 100 activitats se succeiran per tota la ciutat, activitats pensades perquè tothom gaudeixi, grans i petits, i en les quals les entitats de la ciutat participen activament amb tot tipus de propostes.

El Prat celebra la seva Festa Major del 24 al 27 de setembre. Els principals escenaris que acolliran els concerts seran l'aparcament de l'estació de Renfe i el parc del Fondo d'en Peixo. Entre les principals actuacions destaquen la de Chenoa i Juan Perro, que encapçalen el cartell d’enguany. També hi ha grups de pop alternatiu com Astrud o La Bienquerida,  mentre que la música en català arribarà de la mà dels Amics de les Arts. Durant els quatre dies que duraran les festes també es podran veure d’altres actuacions com la de la Cabra Mecánica o Se atormenta una vecina.

A més de la música, l’esport és l’altre gran protagonista de la Festa Major. Un dels actes més destacats en aquest àmbit és la Cursa Popular, que arriba diumenge a la trentena edició.

La festa l'obrirà divendres al vespre, des del balcó de la Casa de la Vila, la pregonera, que enguany serà Marina Rivadulla, directora de l'Escola de Persones Adultes Terra Baixa.

Trobareu tota la programació de la Festa a www.elprat.cat. Enguany, com al 2009, la Festa es podrà seguir a les xarxes socials (Facebook, Twitter, el bloc de la Festa Major, i també a youtube, spotify, el Prat Ràdio i elprat.tv).


El Prat de Llobregat, 23 de setembre de 2010:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar