ACIP
El Prat de Llobregat a 11 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


LA PLATJA DEL PRAT ACONSEGUEIX LA BANDERA BLAVA PER PRIMERA VEGADA

25.05.2011


Compartir|       rss

En nou anys s'ha passat de punt negre a bandera blava, gràcies a la regeneració del territori i la construcció de la depuradora del Baix Llobregat.

Aquesta distinció de qualitat la concedeix un jurat internacional que té en compte aspectes com la seguretat, la neteja i la gestió ambiental.
El tram equipat de la platja del Prat, (situat davant la pineda de Can Camins, entre la rotonda d'accés al passeig de la platja i el Centre de Recuperació d'Animals Marins, CRAM), ha aconseguit el distintiu de Bandera Blava per primera vegada.

Aquesta distinció de qualitat ambiental i de serveis l'atorga un jurat internacional format, entre altres organismes, per la Fundació d'Educació Ambiental (FEE) i les Agències de les Nacions Unides per al Medi Ambient i per al Turisme.

A Catalunya, les platges del Prat i de Gavà han entrat per primera vegada al llistat de platges amb Bandera Blava. A la província de Barcelona, son 21 les platges que tenen aquest distintiu.

La Bandera Blava certifica que la platja disposa de la legalitat, accessibilitat, sanitat, neteja, seguretat, informació i gestió ambiental adients.

Per a la platja del Prat, aconseguir la Bandera Blava suposa una gran fita pel que fa  a la recuperació d'aquest espai públic com a zona de lleure i de protecció i educació ambiental.

Abans de 2002, any en què va entrar en funcionament la Depuradora del Baix Llobregat, la platja del Prat no era recomanable per al bany. Gràcies als diversos anys de funcionament de la depuradora i la consegüent millora de les aigües del riu Llobregat que desemboquen al mar, la qualitat de l'aigua de la platja del Prat ja fa anys que és excel•lent, tal com certifiquen les analítiques setmanals que realitza cada estiu l'Agència Catalana de l'Aigua.

Només un 16% de les platges del territori espanyol gaudeixen de bandera blava, el que representa un 4% del litoral de tota Espanya.

Més informació a www.adeac.es
El Prat de Llobregat, 25 de maig de 2011
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar