ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


LA POLICIA LOCAL DEL PRAT IMPARTEIX NOCIONS DE MOBILITAT SEGURA A GAIREBÉ 2.500 ALUMNES

04.06.2008


Compartir|       rss

Un total de 2.487 alumnes del Prat han participat en les sessions d'educació per a la mobilitat segura que la Policia Local ha impartit durant aquest curs escolar 2007-2008.

Ja fa 15 anys que la Policia Local s'implica en la formació dels infants del Prat pel que fa al que tradicionalment s'ha conegut com a educació viària i que ara s'ha substituït pel concepte més ampli de mobilitat segura.Enguany, agents de la Policia Local han impartit sessions d'educació a un total de 2.487 alumnes de P4, 1r, 2n, 3r de Primària i 2n d'ESO. A cada curs s'hi han fet dues sessions, tret de a P4, on només se'n fa una. L'any vinent està previst ampliar les sessions fins a 4t d'ESO.

Aquestes sessions formen part del programa d'activitats escolars que l'Ajuntament del Prat posa a disposició de tots els centres docents de la ciutat. En elles s'hi expliquen nocions de circulació, sistemes de seguretat passiva als vehicles, les formes més segures de desplaçar-se per ciutat, com creuar un carrer, etcètera. També serveixen per apropar i fer més accessible la imatge dels i les agents de la Policia Local entre els infants.

Les sessions acostumen a ser teòriques, si bé amb l'alumnat de 3r de Primària se surt al carrer per posar-les en pràctica, ja que a aquestes edats els infants ja comencen a anar sols pel carrer. D'altra banda, amb els alumnes de 5è es fan pràctiques amb bicicleta al Parc d'Educació Viària, situat al parc Nou, on aprenen les nocions bàsiques de la circulació, ja des del punt de vista d'algú que condueix, que va amb bici o en patinet.

Gran festa de cloenda
Dimarts 3 de juny al matí, al parc del Fondo d'en Peixo, es va fer la Festa de Cloenda del Curs d'Educació per a la Mobilitat Segura 2007-2008, en què van participar uns 650 infants de 3r i 5è de primària.

També s'ha fet, com cada any, un concurs de dibuix, en què els nens i nenes plasmen allò que han après durant les sessions. Unes 1.500 làmines estan exposades al centre cívic Sant Jordi – Ribera Baixa. D'entre cada grup d'edat s'atorgen tres premis als millors dibuixos.

Finalment, entre les activitats que clouen el curs destaquen les actuacions teatrals. Enguany, el teatre Modern acollirà, durant la segona setmana de juny, un espectacle de màgia relacionat amb la mobilitat segura, al qual assistiran, en diferents sessions, més de 750 infants i joves.

El Prat de Llobregat, 4 de juny de 2008.:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar