ACIP
El Prat de Llobregat a 16 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


LA POLICIA LOCAL DEL PRAT INICIA UNA CAMPANYA DE CONTROL DELS SOROLLS QUE PRODUEIXEN MOLÈSTIES AL VEÏNAT

17.06.2008


Compartir|       rss

Ara que comença el bon temps i a fer calor tenim la tendència a estar més estona al carrer, a casa acostumem a obrir les finestres, qui té un vehicle de dos rodes aprofita per poder-ne gaudir en millors condicions que a l’hivern,  etc. I tot aquest moviment ha de conviure a la ciutat.

Diversos estudis i enquestes assenyalen que el soroll de les motos i dels ciclomotors, especialment durant la nit, origina més molèsties que altres tipus de vehicles.

En aquests vehicles, l’origen del soroll no és tant el motor, sinó la forma de conduir-los i l’estat dels tubs d’escapament i dels silenciadors. Amb silenciadors eficients, en bon estat, i una conducció en un règim suau de revolucions, les motos i els ciclomotors no originen més molèsties que la resta de vehicles.

Des del dilluns dia 16 de juny i fins al 6 de juliol, la Policia Local del Prat fa una campanya intensiva sobre el control del soroll en els vehicles.  

La campanya està adreçada als vehicles de dues rodes, principalment als ciclomotors, i té per objecte controlar els nivells de soroll que produeixen, reduir la contaminació acústica i sensibilitzar els i les usuàries d’aquests vehicles sobre la problemàtica i repercussions del defectuós funcionament dels tubs d’escapament i dels silenciadors.

Els vehicles que incompleixin aquest precepte poden ser denunciats i, a més, si el soroll és molt elevat, poden ser immobilitzats.

Independentment que l’objectiu prioritari de la campanya siguin els vehicles de dues rodes, també es controlen les possibles infraccions que puguin cometre tant els turismes com els camions.

De la mateixa manera, durant aquesta campanya es controla el soroll produït per la concentració de persones a la via pública en horari principalment nocturn i les molèsties que puguin provocar els locals d’oci.:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar