ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


NOTA DE PREMSA EL PLA EDUCATIU DE SANT COSME MOSTRA LES SEVA EXPERIÈNCIA EN UNES JORNADES

03.09.2010


Compartir|       rss

El Prat acull avui una de les sessions de treball, que es fa a l'escola Jaume Balmes, on es presenta l'experiència i els resultats del Pla Educatiu que funciona a les escoles del barri des de 2006.

L'experiència acumulada des de 2006 pel Pla Educatiu de Sant Cosme es presenta en el marc de les 30es Jornades d'Ensenyants amb Gitanos, que se celebren els dies 3, 4 i 5 de setembre a Barcelona.

En el marc d'aquestes jornades, avui a partir de les 16 h es farà una sessió de treball a la ciutat del Prat, concretament a l'escola Jaume Balmes, on es presentaran l'experiència i els resultats del Pla Educatiu de Sant Cosme que funciona a les escoles del barri des de l'any 2006.

El procés de millora educativa que ha suposat el desplegament del Pla Educatiu de Sant Cosme ha anat estretament lligat a la implementació de les accions del Projecte Integral gestionat pel Pla d'Actuació de Sant Cosme en el marc de la Llei de millora de barris de la Generalitat.

Tant en un cas com l'altre, l'avaluació global de les actuacions realitzades tenen un alt grau de valoració per part de les institucions que les impulsen, dels professionals que les executen i de la comunitat que n'és receptora i/o actora.

Els ensenyants que treballen amb alumnat gitano han mostrat el seu interès en conèixer de primera ma aquesta experiència, que serà presentada pel tinent d'alcalde de l'Ajuntament del Prat, Sergi Alegre.


El Prat de Llobregat, 3 de setembre de 2010:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar