ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


NOU MIRADOR D'AVIONS AL CAMÍ DE LA PLATJA DEL PRAT

15.04.2009


Compartir|       rss

L'alcade del Prat, Lluís Tejedor, i el director de l'aeroport, Fernando Echegaray, han inaugurat un nou mirador al camí de la platja del Prat.

El mirador, que és elevat i se situa a l'altura de la capçalera de la pista principal, permetrà veure els avions des d'un punt de vista lateral.El Prat tindrà un segon mirador d'avions al camí de la platja, que se sumarà al ja existent. Si el primer mirador consta de seients ancorats al terra i està situat en la mateixa direcció que segueixen les aeronaus, el nou mirador serà elevat (3,3 metres) i permetrà veure i fotografiar els avions des d'una perspectiva lateral.

Aquest mirador el podrà fer servir tothom però està pensat especialment per als "spotters", persones que tenen com a afició mirar, fotografiar o registrar els moviments de les aeronaus.

El mirador, que construeix l'ens públic Aena en uns terrenys municipals situats al costat del palmerar del camí de la platja, tindrà un cost de 59.000 euros. El seu disseny té en compte la seva integració en un entorn agrícola i natural. L'estructura és de pilars i el terra de fusta tractada.


El Prat Llobregat, 6 d'abril del 2009
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar