ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Nova senyalització de seguretat viària a les zones escolars

29.01.2008


Compartir|       rss

Fa força anys que la Policia Local del Prat reforça la seguretat viària al voltant de les zones escolars del Prat amb la presència d’agents que regulen el trànsit en les hores d’entrada i sortida dels col·legis.

Ara s’ha decidit fer un pas més cap a la millora de la seguretat en les zones escolars de la ciutat, mitjançant la instal·lació d’uns senyals força visibles, que adverteixen els conductors i  les conductores de vehicles que extremin l’atenció a l’hora de circular.

Els infants, per bé que han d’anar acompanyats i sota la responsabilitat d’un adult, són petits i sovint no són prou visibles des d’un vehicle. A més, de manera inesperada poden sortir corrents i travessar un carrer sense prendre cap precaució. És per això que quan passem amb el nostre vehicle per una zona propera a una escola, hem de parar la màxima atenció a la nostra manera de circular, que ha de ser lenta i força prudent.

Aquests nous senyals, que s’instal·laran als voltants de totes les escoles d’educació infantil i primària de la ciutat, serviran per advertir els i les conductores que circulen per una zona perillosa.

www.aj-elprat.cat:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar