ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Marzo de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Política Bancaria y Pymes

10.11.2007


Compartir|       rss

És ben cert que les PIMES,(petites i Mitjanes Empreses) aporten la majoria del PIB (Producte Interior Brut), i són les màximes creadores i manternidores de llocs de treball, per metre quadrat ocupat, de major inversió i risc d’acord al seu nivell de facturació. El coratge de ser dirigents i forjadors dels nivells de prosperitat social, ens fa mereixedors de tenir les portes obertes de les entitats de crèdit. Malgrat aquestes evidencies, no som tractats com hauria de ser  pel sistema bancari. Tanmateix amb l’adequada diligència ho hauria de ser, per a un bon funcionament econòmic, en reconeixement de ser els empresaris els capdavanters.Sempre amb la deguda disposició moral de treball lliurat al desenvolupament general. Les empreses del tamany resenyat a més acostumen a tenir moltes iniciatives. Algunes són la necessitat d’adquirir maquinària de producció, o informàtic per a l’administració i fins i tot per el disseny. D’altres són eventualitats o constants promocions comercials, per ampliar o fidelitzar clientela, per tot ens cal un suport financer ben estructurat.

Veiem com el sistema bancari està ben despert a l’adquisició d’altres entitats, tant si són financeres, com industrials o comercials i can engruixin els seus beneficis de manera desmesurada en relació a l’esforç que porta a terme el petit empresari/a. També l’empresa és molt activa, amb iniciatives i destinació de gran part dels seus beneficis a la investigació o al disseny. Però és espectadora pasiva de les quantitats que destinen bancs i caixes a patrocinis d’entitats esportives o d’altres, només amb la contrapartida d’opacs favors polítics o d’altres tipus que no volem esmentar.

L’empeny d’aquest article és per a conscienciar a tots els empresaris perquè facin un clam unívoc i també a l’uníson de denúncia, per fer visible, el compromís envers la societat que han de tenir totes les entitats financeres, al cap i a la fi d’ella i de tot el món del treball obtenen els tant extraordinaris beneficis que hem dit. El creixement de les empreses mai és vegetatiu, requereix esforç, la imaginació diàries per portar a terme, segurament també amb l’orgull afegit de ser creadores de riquesa, però també sense dubte , de ser el motor, sinó el principal, dels primers en l’imprescindible, bàsic, fonamental món de l’economia , què és l’essencial perquè una societat faci un desplegament sinèrgic de benestar de grup, de confort individual i col·lectiu: La riquesa creada, és també el pilar principal per aconseguir un bé, molt tangible, que és, l’alçada cultural adient de tota la ciutadania, com a valor de primer ordre pel futur.:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar