ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Marzo de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Presenta’t als Premis Pimes

29.03.2012


Compartir|       rss

Presenta’t als Premis Pimes

Estem organitzant la 25a edició dels Premis Pimes 2012, que reconeixeran les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l'any 2011 en diferents àmbits. Des de PIMEC, volem evidenciar la capacitat de superació i de competitivitat de les PIMES donant a conèixer la seva qualitat mitjançant les candidatures als Premis PIMES 2012.

Els guardons es lliuraran el proper mes de juny de 2012, en el decurs del Sopar anual de PIMEC, que un cop més tornarà a ser un SOPAR SOLIDARI per tal de vehicular el compromís del món empresarial amb la societat catalana. Per això les aportacions fetes pels assistents es destinaran al programa emppersona de la Fundació PIMEC, que dóna suport als empresaris i empresàries, i a les persones autònomes, que s’han quedat sense negoci i sense feina.

Per aquest motiu us informem que, des d'aquest moment, la convocatòria per optar als Premis Pimes 2012 és oberta a totes les micro, petites i mitjanes empreses de Catalunya de tots els sectors econòmics. 

Per participar-hi, només cal que empleneu els fulls que trobareu a: 

  • el web http://www.premispimes.pimec.org
  • sol·licitant-los a través del correu electrònic premispimes@pimec.org
  • o al telèfon de PIMEC: 902 496 450 (Sra. Maribel Pombo)

En aquesta edició, volem atorgar un especial protagonisme als gremis i associacions que integren PIMEC, atès que amb la seva dedicació i suport al col·lectiu empresarial contribueixen al desenvolupament de la xarxa de pimes, que és la veritable riquesa del nostre país. Volem fer-vos partícips de la projecció que donen els PREMIS PIMES mitjançant el lliurament d’un reconeixement específic a la tasca desenvolupada en favor de l’associacionisme empresarial. Per tant, us encoratgem a fer-nos arribar un petit esborrany de les accions més destacades que la vostra entitat va dur a terme el passat 2011, i que al vostre parer serien mereixedores d’aquest guardó.

El veredicte del Jurat es donarà a conèixer el mateix dia del sopar, i comptarà amb l’assistència de destacades personalitats del món polític, financer, econòmic, periodístic, etc.

El calendari dels Premis Pimes 2012 serà el següent:

  • Termini presentació candidatures: 20 d’abril de 2012
  • Deliberació del Jurat: 8 de maig de 2012
  • Lliurament Premis Pimes 2012: 1a quinzena de juny de 2012

A més, us demanem que feu públic el vostre suport a l’empresa i als emprenedors catalans reforçant la vostra presència en el Sopar d’enguany, que tindrà lloc dins la primera quinzena de juny, per tal de donar un missatge de confiança en el futur del nostre país, especialment en aquesta edició que s’escau en un any de difícil situació econòmica. Des de PIMEC creiem que, sense oblidar l’austeritat i la contenció amb què cal celebrar-ho, hem de continuar donant suport a les pimes. 

Tot esperant la vostra col·laboració, us saludo ben cordialment. 

JOSEP GONZÁLEZ i SALA
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar