ACIP
El Prat de Llobregat a 20 de Marzo de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Presentació de la temporada de teatre, música i dansa al Prat

13.01.2011


Compartir|       rss

El dilluns 10 de gener va tenir lloc al Teatre Modern la presentació de la temporada d'arts escèniques al Prat de Llobregat.

A l'acte van assistir algunes de les companyies protagonistes de la temporada.

El Teatre Modern i el Centre Cívic Jardins de la Pau apleguen la programació infantil de la ciutat. Aquests dos espais ofereixen en les seves programacions, espectacles de qualitat i especialment recomanats. L'Associació la Xarxa d'Espectacles Infantils i juvenils és, en bona part responsable de tirar endavant els espectacles del Teatre Modern.
Charlie Mag, La Bleda, Zum Zum Teatre són alguns dels artistes que passaran per la nostra ciutat.

L'aparició d'un nou equipament cultural ens regala una nova sala, l'Auditori Cèntric Espai Cultural, on s'assistirà a una bona part de la programació musical que fins ara s'havia portat a terme al Teatre Modern; així doncs, tindrà lloc el cicle musical Els clàssics al Prat, amb 4 concerts d'allò més variat; tindrem el gust de poder sentir un Trio de flautes i piano amb el gran flautista Claudi Arimany, un quartet de clarinets, un duet de violins molt desconcertant i divertit i l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, amb un concert sorprenent.

La programació musical però, tindrà el seu punt àlgid amb la presentació del nou treball de l'artista pratenca Sílvia Comes. També podrem gaudir del darrer treball d'una altra artista de la ciutat, la cantautora Mireia Cruz.

Les associacions musicals de la ciutat acaben de conformar, amb els seus concerts, l'oferta musical al Teatre Modern.

L'oferta de teatre i dansa es durà a terme al Teatre Modern. Títols com Pasta fullada, Gata sobre teulada de zinc calenta, Coses que dèiem avui i artistes de la talla de Ramon Madaula, Laura Conejero, Margarida Minguillón, Andreu Benito, Manel Barceló, entre d'altres configuren un calendari d'oferta escènica de primera qualitat.

Els Divendres Golfus arriben amb personatges emblemàtics de la talla de Jango Edwards, l'entranyable peixatera de la Xus Estruch, Els tendres i "excéntricos" pallassos de Rococó Bananas, la traca fallera del Xavi Castillo i els seus monòlegs carregats de la més rabiosa actualitat i el poètic i fràgil En el Páramo.

La programació de ciutat es completa amb el circuit butaka, a la Sala Escènica del Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, un cicle especialment adreçat a gent jove d'entre 12 i 18 anys. Dues obres antagòniques, l'humor més esbojarrat amb Scarab i la violència a les aules amb Reacció.:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar