ACIP
El Prat de Llobregat a 19 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Préstec i+i

28.10.2011


Compartir|       rss

Presentació de la sol·licitud
  • Per tal de poder sol·licitar aquests ajuts caldrà realitzar primer la tramitació amb el simulador disponible  a la pàgina web de l'ICF o bé, al portat Finempresa de l'ICF (www.icf.cat)

  • Una vegada obtingut el resultat del simulador, rebrà un mail amb el resultat i l'enllaç a l'imprès de sol·licitud. Un cop omplert, cal imprimir l'imprès de sol·licitud, signar-lo i presentar-lo a ACC1Ó per registrar (o enviar per correu administratiu. Consulteu horaris).

  • La memòria del projecte s'ha d'annexar a l'imprès de sol·licitud (hi ha un apartat reservat per adjuntar la memòria dins de l'aplicatiu de l'imprès). Aquesta informació serà la utilitzada per realitzar la valoració de la sol·licitud presentada. La memòria no s'imprimeix atès que recuperarem les dades enviades amb el codi assignat a l'imprès.

  • No es procedirà a l'avaluació de la sol·licitud si no s'ha presentat l'imprès de sol·licitud degudament emplenat (amb la memòria adjuntada telemàticament a l'imprès) i la documentació addicional de l'empresa sol·licitant.

  • S'ha de presentar a ACC1Ó un original de l'imprès juntament amb la documentació addicional si s'escau, que es demana a les bases de la convocatòria, preferentment compulsada.

  • L'obtenció del CODI ACC1Ó no implica la presentació de la sol·licitud (no és telemàtica) .Cal presentar/registrar l'imprès signat en paper dins del termini oficial establert al DOGC.

  • La signatura de la sol·licitud implica l'autorització a l'Administració de la Generalitat de Catalunya per a la funció de comprovació d'ofici de les dades relatives al compliment amb les obligacions tributàries, amb la Generalitat de Catalunya i les seves empreses participades, i amb la Seguretat Social per part del sol·licitant, així com qualsevol altre comprovació de mostreig o exhaustives necessàries per verificar la conformitat de les dades.

 

MÉS INFORMACIÓ  >>>
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar