ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Préstec ICO (GENCAT)

28.10.2011


Compartir|       rss

Per conèixer més informació sobre les principals característiques d'aquests ajuts podeu consultar la taula d'ajuts d'ACC1Ó i clicar, dins d'aquest ajut, sobre la icona "fitxa". Per tal de poder sol·licitar l'ajut cal tenir en compte les següents recomanacions:

  • El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà el 25 de juny i finalitzarà el 19 de desembre de 2011 o fins a l'exhauriment del pressupost per aquests conceptes.

  • Es consideren objecte d'ajut per facilitar l'accés als préstecs els projectes d'internacionalització de les empreses que hagin rebut un ajut d'ACC1Ó a través dels següents programes o serveis: Programa d'inversió directa a l'exterior (IDE), Programa de la primera exportació, programa Nex-pipe i serveis dels Centres de Promoció de Negocis, i que precisin finançament en circulant pel seu procés d'internacionalització sempre que aquest finançament es formalitzi en el marc del préstec "ICO liquiditat 2011 segment recolzament financer al sector exportador".

  • Els projectes que es presentin aquesta línia hauran d'haver-se iniciat amb data posterior a 1 de gener de 2011 i hauran de finalitzar en un termini màxim de 3 anys a partir de la data de sol·licitud.

  • Les condicions dels préstecs són:

    -Condicions generals (tipus d'interès, terminis d'amortització, carència, comissions): les que s'apliquin en cada moment a les línies "ICO liquiditat".
    -Import. l'import del préstec serà de fins a 125.000 euros de principal per empreses que hagin rebut ajut del programa NEX PIPE o Primera Exportació, i de fins a 400.000 euros de principal en la resta de casos. Aquests límits representen els imports màxims per empresa, acumulant-se, en el seu cas, tots els projectes d0una mateixa emrpesa.
 :: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar